Carpe diem

Un relat de: Kits

Quan som nens tenim la idea de que un any es una eternitat justament perquè hem viscut poc i tota la nostra vida es redueix a uns pocs anys. Amb el temps anem vivint i com més anys passen, més tenim la sensació de que un any és una petita fracció de la vida. Per això, quan de petits pensem que encara queda molt per arribar als 18 anys (tenim una perspectiva de 18 anys com 2 vegades tot el que has viscut, per exemple) quan els compleixes, et sembla que tot ha passat tant ràpid... aquest efecte s'accentua més amb els anys fins que arribem a la següent conclusió i te la conto a tu que ets jove: aprofita cada dia com si fos l'últim perquè com més intensament el visquis més profitós i bonic el recordaràs, i això omple l'ànima.

Comentaris

  • efectivament...[Ofensiu]
    Ullets | 25-01-2007

    de vegades penso que vivim a contracorrents...
    de vegades m'adono que el temps passa més ràpid del que voldira
    o més lent del que m'agradaria...
    però el cap i a la fi... he entès que tan fa el temps, el més important és saber aprofitar cada instant i gaudir-ne el màxim...
    Endavant!!!

l´Autor

Foto de perfil de Kits

Kits

6 Relats

10 Comentaris

6470 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Estudio matemàtiques però sempre m'ha atret la literatura. De fet, la majoria de relats que he publicat a relatsencatalà són de quan era adolescent. M'agradaria millorar en la manera en que m'expresso i aprendre les tècniques literàries que he llegit o llegeixo.