Càmera lenta

Un relat de: TITÀNIA

El que més m'agrada d'una pel.lícula són les seqüències a càmera lenta. Aquells moments especials sense diàleg en els quals els personatges i la música segueixen un ritme més pausat, perquè l'espectador hi pugui centrar tota la seva atenció i viure'ls amb complicitat. Aquestes seqüències acostumen a deixar els sentiments a flor de pell i afluixar el llagrimall.

A la vida real també hauria d'existir la càmera lenta, per poder allargar aquells breus moments de felicitat viscuda en que vas compartir una mirada, un somriure, un petó, una abraçada, una carícia... tots aquells instants de temps únics i irrepetibles, que només formen part del record.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82356 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!