Caic...

Un relat de: cos espiritual

Perduda. Simplement perduda. Ja fa un temps que em torna la sensació extranya de cansansi, però segueixo igual de forta, a les classes em va bé, els amics també, sento que vaig canviant, que tinc les idees més clares... però com sempre, em falta algú. Hauria d'aprendre a sentir-me segura i bé sense la necessitat de ningú, però és tant difícil... i més quan estàs canviant.

Estic en una època en què al meu voltant canvien coses, etapes, vaig descobrint món i també la meva visió sobre les coses no són les mateixes. Fins a on arribaré? No m'agrada estar apagada, però m'hi sento còmode. Potser és perquè durant molt de temps he estat així. Per ara ja no... ara tot és diferent... ara tinc una bona vida en tots els aspectes però porto uns dies cansada. Tot i així ,he parlat amb la meva cosina avui per la nit via telefònica i m'he animat, en escoltar-la, en escoltar-me, en fer-me riure, en animar-me, en sentir que m'estimen. No ho sé. No sé com em sento, ni per què he perdut la felicitat que tenia fins no fa gaire, ni els motius de la desaparició.

Sé que tornaré a tenir el cap ordenat i trobaré per fi, l'equilibri de la felicitat. Crec que el que haig de fer és no pensar tant, o si més no, manipular la meva pròpia ment, encara que no sé com acabi. Però quan ja fas alguna cosa, és molt difícil canviar-la. Com va dir un professor, "els canvis, sempre fan por". Doncs si, sóc un clar exemple.




(És el meu primer escrit i sembla una mica depresiu.... no és aquesta la intenció, ja que tampoc ho estic)

Comentaris

  • Llibre | 04-06-2006

    Crec que la frase amb què gairebé tanques aquest breu relat: els canvis, sempre fan por, és una bona conclusió a tot el que hi expliques.

    Fas reflexions que tots i totes, en algun moment de la nostra existència (o gairebé tots i gairebé totes), hem hagut de fer. Qualsevol canvi, en principi, fa una mica de por. Però cal tirar endavant. Sempre endavant.

    LLIBRE

  • Diaris de vida...[Ofensiu]
    L'epicurista Pol | 30-01-2006

    Diaris d'incetesa existencial...

    Crec que tots passem pels dilemes vitals de la joventut, la soledat o la tristor. Simplement toca tancar la caixa i obrir una porta nova, simplement seguir però amb més energies que mai.
    El dilema final és l'acceptació de la por, per què em de tenir por dels canvis? Personalment he pensat molt en el tema perquè jo també vaig passar pors i no ho entenia i de fet encara no ho he entès massa bé, però la qüestió és no tenir-ne massa, canviar-ho pel respecte o conciència del què, ja que la por traeix molts cops.

    No m'enrollo més, que sino es fa aborrit
    Una abraçada ben forta!

    Pol

l´Autor

cos espiritual

2 Relats

3 Comentaris

1629 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor