Buit

Un relat de: TITÀNIA

Pels matins sent un profund buit existencial, una tristor i una soledat que no sap com afrontar, quan obre els ulls voldria estar en un altre lloc, i saber que aquest patiment s'acabarà. La perspectiva d'un nou dia només fa que angoixar-la més i obligar-la a viure una vida que no vol, que no va escollir i de la qual vol marxar des de fa temps. Viu dels records i la nostàlgia del passat, perquè el present se li fa inaguantable i el futur no el veu. Sap que no arribarà a gran, perquè tot el mal que li han fet ja és massa com per acumular-ne gaire més i la pèrdua que sent és tan gran que no es tornarà a trobar mai més. Ofega el seu malestar en forma de punxades al pit i atacs d'angoixa cada vegada més seguits. Voldria tancar els ulls i no tornar-los a obrir.

Comentaris

  • Increible pero cert[Ofensiu]
    Dida | 09-10-2009

    Hola Emma!!! Fa molt de temps que no em conectava, pero en llegir aquest relat he obert els ulls i sembla que hagis escrit allò que em passa. Em sento molt identificada en aquest escrit, sóc jo aquesta noia q vol desapareixer, sóc jo la que no pot lluitar més contra les crisis d'ansietat que any rera any porto acumulades,...em sembla increible!!!

    En definitiva que si vols algun dia quedem!!

    Imma

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82432 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!