Breu reflexió

Un relat de: marta90
Sabeu com aconsegueix les coses la majoria de la gent al país on vivim? Com a la Riera, a base de xantatges, coaccions i amenaces, i a on és l'esforç i el sacrifici? A les sèries de televisió alguns personatges si que tenen més entrebancs que altres o s'hi han d'esforçar més i a la vida real passa una versió semblant. Hi ha gent, que té "sort" o és més espavilada i a base de paraules boniques, una mica de barra i estratègies forçades aconsegueixen el que volen i després, es troben, jo m'hi incloc, les persones que hem d'aconseguir les coses a base de suor, d'esforços i sacrificis, però per sort, la recompensa és més gran, el mèrit d'aconseguir-ho i tota la il·lusió dipositada en l'objectiu.

Comentaris

  • M'agrada molt.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 16-11-2014 | Valoració: 10

    Una bona reflexió.

    Sense sacrifici i sense disciplina no hi hauria societat, ni tant sols els carotes que viuen a costa dels altres, incloc molts polítics i també la família real al complet.

    Cal que tirem endavant i que sapiguem ser forts.

    Per cert, et convido a llegir el meu text sobre els neoplatònics: http://ca.lletra-perenne.wikia.com/wiki/Text_sobre_els_neoplat%C3%B2nics

    Ens veiem per relats. Salutacions!!

l´Autor

marta90

8 Relats

4 Comentaris

2990 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00