Ser lliure

Un relat de: marta90
Potser no sóc com a algú li agradaria que fos o el que seré, només sé que sóc una persona lliure que intenta traçar el seu camí, que sóc com una muntanya russa que no té ni principi ni fi, que el dia que estic a dalt de tot tinc moltes ganes de menjar-me el món, però que el dia que estic en caiguda lliure m'agrada tenir algú al costat que m'entengui i em comprengui, no que intenti dir-me què he de fer. Potser l'energia és el factor per tirar endavant, o la força i aquella superació per a sobreposar-te a tu mateix

Comentaris

  • bases del concurs[Ofensiu]

    Benvolgut/da relataire, abans de participar a un concurs cal llegir les bases, ja que només es pot presentar un relat per concursant i com a mínim també es demana que el relat faci referència a la temàtica del concurs.
    Tu n’has presentat uns quants, i al mateix temps als dos concursos alhora.

    Sincerament, el fet de que cliqueu de manera incontrolada les caselles de concurs ens comporta molta feina, ja que hem d'anar fent la classificació de participants, i si en trobem de repetits ja queden desqualificats tots.

    Col•laborem amb aquesta web de manera altruista i dediquem temps perquè aquesta pàgina i aquests concursos funcionin...i ens ho prenem seriosament.

    En fi, que espero haver-te pogut ajudar a que puguis participar com cal, i t'animo a fer-ho.

    Atentament

l´Autor

marta90

8 Relats

4 Comentaris

3085 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00