Un somni

Un relat de: marta90

No vull pas ser curiós, ni tampoc un personatge conegut, vull ser una persona qualsevol que estigui orgullosa de ser qui és. Ja se sap que el dia a dia no et demana ser un superheroi i que les aventures i les històries irreals només passen a la ficció, que normalment la vida de la gent és rutinària i que tothom intenta viure-la plàcidament. No intento dir com han de ser les coses sinó que intento que vagin succeint, viure aquell instant que m’agrada tant i guardar-lo enganxat a mi com un imant, són aquests petits retalls els que ens ajuden al dia a dia perquè per a poder composar tot el vitrall encara falten uns quants dies perquè els esdeveniments van passant i oblidar-los tots és una tonteria.
Aquest personatge que us presento és aventurer i agoserat, no té por de res i lluita contra tot el que se li posa per davant, es proposa aconseguir reptes, pujar graons acompassats, fer un tros sol i un altre amb companyia i seguir tirant el dau per a continuar endavant. El seu objectiu no és esperar l’agraïment dels altres, sinó que cada dia pugui fer una cosa més gran, que no depèn dels elogis ni tampoc de la complicitat i el que més il•lusió li fa ara és poder viatjar, cap a terres desconegudes sense cap acompanyant. Té al cap una idea que s’ha anat formulant, vol ser lliure i sense barreres, per ara si, donar molts passos cap endavant.
Li encantaria viatjar a Londres, aquesta ciutat tant gran, de la que tothom li ha parlat maravelles però ell no ha tingut la oportunitat de poder-hi estar-hi mai.

Comentaris

  • llegir les bases del concurs[Ofensiu]

    Benvolgut/da relataire, abans de participar a un concurs cal llegir les bases, ja que només es pot presentar un relat per concursant i com a mínim també es demana que el relat faci referència a la temàtica del concurs.
    Tu n’has presentat uns quants, i al mateix temps als dos concursos alhora.

    Sincerament, el fet de que cliqueu de manera incontrolada les caselles de concurs ens comporta molta feina, ja que hem d'anar fent la classificació de participants, i si en trobem de repetits ja queden desqualificats tots.

    Col·laborem amb aquesta web de manera altruista i dediquem temps perquè aquesta pàgina i aquests concursos funcionin...i ens ho prenem seriosament.

    En fi, que espero haver-te pogut ajudar a que puguis participar com cal, i t'animo a fer-ho.

    Atentament

l´Autor

marta90

8 Relats

4 Comentaris

2991 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00