Biolant 2

Un relat de: Byrf
Els peixets cullen harbes a la vora del foc marí. Embadalits ensumen i empassen herbeta i herbeta que els caliua la dolça flaire alliberada de l'herbam. Després, passats els primers nocturns debats d'escola bullidora que els satisfà, guaiten estels marins de resplandor finíssim. Parlen amb l'oracle del desig amable i conscient, amb els seus avantpassats plens de llàgrima emocionada per les criaturetes i la sorreta fina els acollirà de matinada de narcisos juganers.
La gran roca que els rodeja dorments els somnia amb força protectora i fidel a la impressió estable.
I tot el dia dormen, a milions de regnes enllà del nostre petitet món, enlluernat excessivament per la fluidesa desamparadora.
Nosaltres rondem, aquestes petites meravelles ronquegen suaument a la seva ànima meditativa i generosa, com el glaç que ens desperta amb la diferència que ens proposa el nostre món, rondinaire i cansat a l'ombra de la saviesa.

Comentaris

  • Potent relat[Ofensiu]
    joanalvol | 20-02-2011

    L’he gaudit a pler. Tanca tota una percepció de la immaterialitat amb fermesa, sense concessions. D’allò que no veiem, però que els éssers sensibles intueixen com una realitat. No és senzill escriure sobre aquests temes.
    Et felicito pel ritme del relat i pels teus sentiments
    Una abraçada
    Joanalvol

  • Món paral.lel[Ofensiu]
    Unaquimera | 06-02-2011 | Valoració: 10

    He vingut per llegir la segona part d’aquesta “Biolant” que permet passejar per un món oníric, tot contemplant els moviments dels elements d’un somni que relaxa el cos i la ment...

    El teu text és breu, però tot i així atrapa, i en acabar-ho, costa una mica tornar al món que coneixem, a les mides i verbs habituals en ell.

    Contemplant-ho, jo vaig escriure un altre relat amb certes coincidències que t’ofereixo per si et ve de gust fer una ullada: BATECS. Espero que t’agradi...

    Tornaré a passar pel teu espai, que vull continuar descobrint el que has publicat.

    Ara t’envio una abraçada de bona nit,
    Unaquimera

l´Autor

Byrf

6 Relats

25 Comentaris

6006 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99