Benvinguts i benvingudes al bosc tecnològic!

Un relat de: lilium

Em sembla que ens trobem immersos en un espai galàctic i tecnològic dins la nostra vida digitalitzada en la què vivim, però la nostra història... comença en una nit fosca, freda i patètica. Sentíem els ratpenats, els mússols i els follets del bosc que encara estaven desperts; i nosaltres mentrestant, aquella nit, estàvem connectats al bosc tecnològic més important del món que té com a nom: "Benvinguts i benvingudes al bosc tecnològic". Carai!! vaig pensar quin bosc més estrany!! Bé, doncs, continuo estàvem connectats en un arbre tecnològic, que portava una pantalla gegant situada entre les fulles negres i tenebroses; el ratolí no existia, havíem d'utilitzar les arrels de l'arbre tecnològic per navegar i clickar el més interessant. Hi havia moltes persones connectades en xarxa a través de l'arbre tecnològic, i només podien utilitzar el servei de l'arbre, els més poderosos, els més capacitats, els més intel.ligents,... amb una certa edat, a partir dels 18 anys. Els menors de 18 anys, estudiaven les noves tecnologies mitjançant elements de l'arbre tecnològic que sobrava després d'una operació molt complicada de resoldre, com és el cas d'inventar fòrmules eficaces per construir nous arbres tecnològics del futur.
Els nens i nenes del bosc tecnològic no naixien amb una barra de pà sota el braç, sinó amb un petit ordinador sota el braç, era d'allò més habitual i normal en aquest bosc.
I, sabeu què feia l'arbre tecnològic? Feia uns invents especials d'última generació, convertia el bosc en un detector de noves tecnologies; és a dir, fabricava ordinadors molt originals que caminaven sols i feien la feina sense l'ajuda de cap ésser humà, uns ordinadors que podien viatjar volant cap un altre planeta per conèixer nous projectes tecnològics, noves idees per el nou futur de la tecnologia...
Quina idea més tecnològica!! Vam pensar.
El fet de connectar-nos a l'arbre tecnològic ens permetia rebre la informació confidencial sobre les noves tecnologies que sortien a la llum en altres planetes i ningú més ho sabia. Només nosaltres, erem els afortunats en saber-ho tot. I sabeu perquè? perquè nosaltres som persones tecnològicament especials, som uns éssers programats per fer nous invents, som uns grandíssims i admirables científics i tècnics dotats d'una super capacitat tecnològica mai vista enlloc. Quin miracle!! Tota la nostra invenció quedava administrada en els arxius del programari informàtic i no s'esborrava mai, quedaven gravades les nostres idees de manera permanent i infinita, impossible de perdre la informació ja que sempre estava actualitzada.

Més tard, ens vam desconnectar per relaxar les nostres ments tecnològiques i ens vam despertar. Ostres!! ens havíem quedat adormits sota l'arbre tecnològic del futur, i sabeu què? doncs, que tot era un gran malson tecnològic titulat:"Benvinguts i benvingudes al bosc tecnològic"

Uff! Quin fart de treballar tota la nit dins el malson de les noves tecnologies, quin fart de pensar, quin fart de connectar-se, quin fart de navegar, quin fart d'inventar, quin fart d'innovar, quin fart d'emmagatzemar informació, idees, memòria...
Sabeu què? passo de somniar més. Em quedo amb les noves tecnologies actuals, les del futur que me les regali algú, que ja estic cansat de tant actualitzar-me i gastar-me tots els euros amb la nova tecnologia!! Però, és clar, que si em paro a pensar tecnològicament... estaré exclós, seré antisocial, antitecnològic, incomunicatiu, inpresentable, amargat,... Per tant: "Benvinguts i benvingudes al bosc tecnològic" on haureu d'entrar i no sortir mai més, perquè no és un somni, és la REALITAT VIRTUAL I TECNOLÒGICA més important de tot el món de les noves tecnologies, és com un malson que no us deixarà marxar mai més. ESTEU ATRAPATS I ATRAPADES AL BOSC TECNOLÒGIC!!
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Tens e-mail? Tens ordinador? Tens un bosc o un arbre tecnològic? Tens el mòbil d'última generació?... Tens càmera digital?, Tens la webcam? Tens TV digital? Tens DVD-Home cinema? Tens GPS? i TDT?... Doncs així: "Benvingut i benvinguda al Bosc Tecnològic", on tu tens el poder de ser un perfecte tècnic innovador de les noves tecnologies.

ENDAVANT, endavant, obriu la porta, entreu... posseu-vos còmodes... no passa res, no tingueu por de res, oblideu els problemes del passat i del present perquè ara només ens interessa resoldre els problemes del futur. Un futur que no ha de ser incert, sinó un futur amb capacitat de solucions, capacitat de resoldre tota mena de qüestions tecnològiques que no ens preocuparan mai més, resoldrem els dubtes de tota persona i això només podrà passar al bosc tecnològic. I per última vegada, us animo; entreu al Bosc Tecnològic!!


Comentaris

  • Somni o realitat?[Ofensiu]
    Unaquimera | 01-06-2006

    Vida digitalitzada, és a dir, convertida en una sèrie de dades numèriques, representada dins unes gràfiques, definida analògicament... Aggg!

    He trobat un parell de frases, entre d'altres, de dimensions terribles:
    "Els nens i nenes del bosc tecnològic ... naixien ... amb un petit ordinador sota el braç ", així que els pares i mares s'estalviaven comprar la maquineta i tots els accessoris de què avui en dia gaudeixen totes les criatures en edat de merèixer a la seva habitació i per al seu ús individual, ben aïllats de l'entorn socio-familiar humà i personalitzat,
    "quedaven gravades les nostres idees de manera permanent i infinita" , i la memòria humana, aquell prodigi de record i oblits, evocacions i distàncies, quin paper jugava?

    Bufff! Sort que era un son, un mal son, ... o no? Deixes la invitació oberta... no sé si donar el pas, però si sé que t'envio una abraçada ben càlida i molt personal que espero t'arribi quan estiguis ben despert o desperta,

    Una quimera

    Ara que penso... tinc un document d'aquells que s'envien per email que potser et faria gràcia i sintonitza molt amb el teu text; si vols que te l'enviï, digues-m'ho, d'acord?