Avui estic de celebració

Un relat de: aNneta28

He decidit anar a celebrar que d'aquí dotze dies farà un any d'allò nostre i que segueixes passant de mi al bar de la cantonada. Ho estic celebrant animadament amb l'agradable companyia d'una cervesa que no està gaire freda i d'uns quants borratxos que no paren de dir obscenitats a la taula del costat. Hi ha res que s'hi pugui comparar? No. La veritat és que no hi ha res més depriment. Si com a mínim la cervesa estigués més fresca...Però bé, si hagués de demanar un desig ara mateix, no seria pas que la cervesa fós més fresca. No, noi, no. Demanaria això en cas que hagués de demanar dos desitjos. Però el primer desig seria que apareguessis per la ronyosa porta del bar i te m'enduguessis a un lloc ben romàntic. Bé, si un lloc romàntic és massa demanar, no t'apuris carinyo, amb què te m'emportessis a un lloc on poguéssim estar sols ja en tindria prou i de sobres. Però bé, tenint en compte de que no he de demanar cap desig, seguiré celebrant que d'aquí dotze dies farà un any d'allò nostre en companyia de la meva estimada cerveseta i els meus detestats companys de bar, que, per cert, continuen dient obscenitats a la taula del costat.

Comentaris

  • M'HA AGRADAT MOLT[Ofensiu]
    RAUXA | 18-07-2006

    M'AGRADA AQUEST TO IRÒNIC QUE HAS FET SERVIR EN EL RELAT. PENSO QUE TOTS ENS PODEM SENTIR IDENTIFICATS AMB LES TEVES PARAULES EN ALGUN MOMENT DE LA NOSTRA VIDA. FELICITAS PER LA TEVA SENZILLESA I NATURALITAT A L'HORA D'ESCRIURE.

  • Que bo![Ofensiu]
    Granota | 18-07-2006 | Valoració: 7

    Potser d'aquí a deu mesos escriuré el mateix i estaré ben deprimit, però mira, avui m'he partit el cul llegint el teu escrit!
    Molt bo, tant per riure com per plorar. Cadascú sabrà que ha de fer.