Arriscar-se

Un relat de: eternasomiadora

Arriscar-se es l'experiencia mes excitant, perque quan t'arrisques sol's existeix el SI o el NO, i no saps quin resultara, per aixo es tant excitant, ya que ve acompanyada de la por, de l'anedralina, i es quelcom que sempre desitgem, allo nou, desconegut, l'atraccio del misteri, pero que poques vegades ens atrevim a experimentar. Pero en el moment que corres aquest risc, et sents lliure, viu, perque fas allo que desitges sense sapiguer com acabara, el fet de fer-ho et proporciona llibertat i a mes resulta excitant. Abans tenies un no, pero ara saps si tenies un no o un si, cosa que et dona una satisfaccio incofesable.

Comentaris

  • Doncs si...[Ofensiu]
    ¥eÞe§ | 11-03-2006 | Valoració: 10

    Hola, he vist el teu comentari i he nat a la teva pagina a llegir alguns dels teus relats, la veritat és que m'agraden força, però aquest m'ha fet rumiar, perquè tens raò en tot el que dius, en aquesta vida si no arrisques mai pots guanyar, això és el que penso jo, i el que moltes vegades les persones ignorem...
    Un petonàs molt fort i ja aniré passant. Q vagi molt bé i.. "qui no arrisca no pisca!" jeje, Adéu!

  • ho fem poc.[Ofensiu]
    PoetaMort | 31-05-2005

    Normalment ens arrisquem o poc o massa, depen de la persona. Personalment poder "dic poder per no dir segur" m'hauria d'arriscar més. Gràcies pel consell.

  • El risc, la incertesa...[Ofensiu]
    kispar fidu | 04-05-2005

    de no saber que passarà. De llençar-se "al buit" sense saber que hi ha a baix. Deixant-nos portar pels impulsos. No es pot fer sempre tampoc... però a vegades és necessari arriscar-se. Pintar una mica d'emoció a les nostres vides. No tenir-ho tot calculat i premeditat. No tenir un planning del què farem i del què ens pot passar o no.

    Arriscar-se va bé de tant en tant; per sentir aquell xic de llibertat. Per no notar-te lligat a res. Per notar l'energia corrent per les venes.

    No podem viure sempre en una agenda ni uns calendaris planificats al 100%. A vegades hem de deixar que el destí o la sort guiï els nostres passos.

    Arrisca't! ;)
    Gemm@

  • El risc...[Ofensiu]
    Sanke85 | 28-04-2005

    Sempre estem arriscant, quan decidim fer qualsevol cosa. Mai saps el resultat que pots obtenir-ne, no saps que passarà. Crec que es bo arriscar-se, però sempre tenint clar totes les conseqüències del risc en si.

    Un cop més, molt ben descrit. No deixis d'escriure.

    Una abraçada:
    Sanke85

l´Autor

Foto de perfil de eternasomiadora

eternasomiadora

32 Relats

80 Comentaris

35674 Lectures

Valoració de l'autor: 9.71

Biografia:
Ei!! Primer gràcies per visitar-me!!
Tot seguit em presento sóc una boja acuariana nascuda al 85, i m'agrada escriure coses que penso tot i que se que no tinc raò del tot i m'agrada apendre que encara em falta molt per apendre jeje, i bé escriure és una manera de d'expresar-se i m'agrada fer-ho tot i que no sóc una experta jejeje i faig moltes faltes mai se ma donat bé això u sento. Escric el que penso tot i que se m'en va força la olla perque mai repaso els escrits i poso patacam!! el que penso :P.
I..moltísimes gràcies a tots els que meu escrit us estic molt agraida us anire visitant i escribint tambè un petò molt gran.
Per a qualsevol cosa el meu mail és: ororo85@hotmail.com