Ara i abans

Un relat de: TITÀNIA

L'amor abans era il.lusió, pesigolles a la panxa, buscar qualsevol moment per estar junts, mirar-te als ulls sense dir res, somriure, parlar, fer coses, ganes de coneixa't, saber el que li agrada a cada un o endevinar-ho, detalls inesperats, sorpreses, llargues trucades nocturnes, crear records, tenir algú a qui demanar consell, compartir secrets, convertir-te en còmplice, ser tu mateix/a, viure sense importar hora, lloc i dia. Estar junts amb la sort d'haver-te trobat.

L'amor ara és angoixa a l'estómac i ansietat, l'única cosa amb la que pots comptar és amb no comptar amb res. És no tenir temps, ni ganes per coneixa't, estar massa ocupat per estar junts, fer un munt de coses abans, per dissimular la por acumulada, i estratègicament amagada. Quedem quan a mi em vagi bé o no quedem. Trucades inexistents i no contestades, molts missatges sense resposta, correus breus i punyents. Haver d'aguantar persones que t'examinaran, et jutjaran, t'exclouran, i que no voldràs tornar a veure mai més.

És esforçar-te per ser diferent, per agradar, pels gustos de l'altre, mentres oblides els teus. Amagar el que sents i dir el contrari, perquè sino pensaran que ets dèbil i patètic/a, el que es valora és la fredor, la distància i la llibertat buida. Sé qüestionat/da en tot moment, no demanar massa per evitar tenir encara menys. És somriure, fins i tot quan tens el cor desfet i la cara calenta per les llàgrimes que s'entosudeixen a sortir. Un dia heu de parlar, i això ja t'anuncia el final, aquell que havies estat tement des del principi. Després tot serà menyspreu, crueltat, i acabar amb totes i cadascuna de les teves il.lusions, les poques que inexplicablement, encara et quedaven.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82209 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!