aquell home

Un relat de: kitchen

No estava molt segura del que feia, era molt diferent a mi, i era gran, molt gran, però molt atractiu.
Les seves mans expertes savien donar al meu cos el que demanava, i jo, que gairebé no savia què feia, notava que em posava vermella, mentre em desordava la brusa, tan a poc a poc, que encara feia que en tingués més ganes.
De tant en tant, deixavem de besar-nos, i ens miravem fixament, amb passió, i alguns cops em xiuxiuejava coses a l'orella.
Mai em vaig deixar veure del tot, sempre em tapava amb els llençols, i ell també, tot i que crec que ho feia per mi, per que no em posés més nerviosa del que acostumava a estar, sobretot els primers cops.
A vegades pensava que no estava bé, que era massa gran, però quan em mirava als ulls, i s'acostava, mol a poc a poc fins que els nostres llabis es tocaven sense arribar a besar-nos, aleshores no m'hi podia resistir, i ell aguantava aquesta postura, fins que jo no podia més, fins que el meu desitg era tan gran que m'hi llençava sense dubtar-ho. Així jugava amb mi, fent-me esperar al moment on el deitg esclata, fent-me patir de desig; i a mi em tornava boja que em fes patir. Els seus dits coneixien bé cada racó del meu cos, mentre jo, inocent, em dedicava a dibuixar el seu somriure als llibres, quan era a classe pensant en ell, tot i que sovint no pensava només en el seu somriure.
Però un dia, de cop, va deixar de trucar-me. Vaig esperar, ell sempre em deia que em trucaria, i vaig pensar que pot ser m'estava fen esperar de nou, com un altre joc, i al final em vaig decidir a telefonar-lo. Per desgràcia, ell havia trovat una dona, gran, amb qui tenia intenció de formar una família; i jo, dons jo em vaig haver d'acostumar als nois de la meva edat.
Va fer de mi una dona, i quan em va deixar, vaig tornar a ser la noia que havia estat.
Mai no m'he tornat a sentir com quan em sentia estant entre els seus braços.

Comentaris

  • És...[Ofensiu]
    Vesna | 02-02-2008 | Valoració: 10

    El teu relat m'agrada molt. És un bon relat. Ple de sensibilitat i que descriu molt be la situació que pretens mostrar.
    A vegades ens entreguem a les persones d'una manera massa cristal·lina i aquestes no ho saben valorar tot el que caldria esperar. De totes maneres s'ha d'aprofitar cada sensació, cada oportunitat que la vida ens posa davant i encara que a vegades això ens comporta dolor, absència, etc hem de saber impregnar-nos dels bons moments. No se si pots arribar a comprendre el que et vull dir però es igual, només t'animo a seguir escribint perque ho fas molt be.
    Una abraçada
    Thaïs.

l´Autor

kitchen

4 Relats

7 Comentaris

3303 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25