aprenent a aprendre

Un relat de: montsepema
Quan va arribar al nou món, el va mirar meravellada, era tant bonic!!!, a poc a poc va començar a donar saltets, amb por, amb cautela, i cada vegada es sentia més segura, i el seu cor es va alegrar quan va trobar a unes persones igual que ella,
i varen començar a caminar juntes, innocentment, alegrant-se a cada moment d'estar en un lloc tant meravellòs on compartir.
Però desconeixien, que els pobladors d'aquest món les estaven observant, enfadats i extranyats de tanta alegria i alderulls.
Fins que cansats de sentir-les varen decidir fer-les fòra sense preguntar ni saber abans com eren els cors i les ànimes d'aquestes persones.
Elles dolorides varen marxar, sense haver vist encara el seu rostre, no varen tenir cap oportunitat, i es varen preguntar si realment valia la pena compartir el món amb éssers com aquells.
L'amor era la seva fita, i la pau el seu tarannà.

Comentaris

  • Que no marxin[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 03-06-2012 | Valoració: 10

    Un relat sensible super ! Cal fer, entre tots, aquest món meravellós. !!!

  • Sí val la pena[Ofensiu]
    franz appa | 31-05-2012

    El nou món ho eés per al qui arriba, sempre, no hem de partir de cap prejudici anticolonialista: tothom descobreix de nou cada dia el que ja ha estat descobert abans. És el signe dels humans: trepitgem inadvertidament sobre sendes ja ben calcigades. I això fa possible l'aventura, la poesia, l'art... com podem explicar de nou el que ha estat mil cops explicat.
    Aquest món virtual no és excepció. Sí, hi ha qui hi arriba sense l'ànim obert i ingenu i aventurer d'altres, amb pedres amagades sota l'ala. Però el món continuarà sense ells, perquè a la fi els aventurers guanyaran. Per descomptat.
    Ànims i endavant!
    franz

l´Autor

Foto de perfil de montsepema

montsepema

89 Relats

117 Comentaris

70735 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Porto tota la vida escrivint el que sento, i durant molts anys m'ha acompanyat i m'acompanya, allà on vaig una carpeta granate, plena de papers, plena d'il.lusions, de pensaments i d'inquietuds, tal vegada d'adolescent i ara com a dona.
Ara que puc, em vull tornar a retrobar amb el que sempre he volgut fer i ser, una escriptora.....una poeta...........
Tinc un blog
paraulesdescarlata.blogspot.com.es

CORREU ELECTRONIC
perleta66@gmail.com