Apendre llengües.

Un relat de: Usandi
Podríem parlar d’una moda necessària o una necessitat de moda. El nostre planeta dia a dia és més global i ens movem per tot arreu, tant potser Anglaterra com Alemanya, com Brasil.Aleshores es “necessari” aprendre llengües per poder treballar, estudiar o moure’ns al país que accedim.

No parlem sols d’una llengua en el sentit pràctic. Conèixer una llengua ens ajuda a entendre les arrels dels seus parlants i les tradicions, és a dir, conèixer els trets característics del país. Perquè cada persona és diferent, i aprenent la seua llengua podem arribar a l’abast de moltíssima informació diversa i peculiar.

Les persones necessitem relacionar-nos, interactuar. És una de les tres funcions bàsiques junt a la reproducció i l’alimentació, i totes elles van lligades.

El cervell és com una membrana permeable que agafa tota la informació que rep, el que que produeix que treballe el nostre apreciat òrgan, el que vol dir que augmenta la nostra capacitat cognitiva i ens permet ser crítics racionalment. Si aprenem llengües, el cervell treballa, el cervell millora.

En conclusió, si la nostra capacitat cerebral augmenta i som capaços de transmetre més idees i relacionar-nos en més llengües, estem aprenent més cultura. Entrem a un bucle en el qual si tenim més cultura sabem més. Si sabem més aprenem més llengües, i si aprenem més llengües som més cultes.

I a mode de cloenda he de destacar que el principal protagonista d’aquest guió és l’educació. Si ens eduquem en seguir una conducta de millora personal, podem assolir els resultats o objectius anteriorment esmentats.

Amb voluntat i esforç aprendràs més llengües, o seràs més culte, o seràs més intel·ligent. Com vulgues anomenar-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Usandi

5 Relats

3 Comentaris

4299 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Estudiant d'Enginyeria d'Edificació a la Universitat Politècnica de València.

Donant de sang.

Amant dels animals.

Incomformista amb el conformisme.