Aneu-vos-en en pau!

Un relat de: ORIOL

Vàreu entrar dins meu amb força en una nit d'estiu.Més de dos-cents quilòmetres per carretera ens separàven fins poder-nos trobar. Aquella nit fou especial.Potser us començàrem a forjar dins els nostres cors, unes sensacions especials. El temps se'ns feia curt, les distàncies llarguíssimes i els petons inoblidables.Cada cop que estàvem cara a cara, em dèies que voies repetir-ho. I així durant més de dos anys. Cap de setmana rera cap de setmana.Il·lusions i somnis per un projecte comú en un principi,Desenganys, falsedats i tristestes que mai hauria imaginat per acabar.Dos anys d'autèntica bogeria i perdre el nord mentre heu estat dins nostre.Avui parlo de vosaltres, sentiments.
M'agradeu, em fascineu i us necessito però em feu massa mal.No em voleu correspondre mai.He arribat a pensar que no m'ho mereixo. Em diuen que quan ja no us esperi, llavors vindreu a viure dins del meu cor de forma autèntica i duradera.Em diuen que us recordi i ho faig. Però llavors ploro, enyoro i anhelo. Us agrada veure'm així?Us tinc per entregar-vos als qui ocupen el meu cor, als qui em rodegen.Vau regalar-me molta pau fins que l'heu converit en plor. Avui, us demano defintivament que "Marxeu en pau!".No vull veure'us més. No vull sentir-vos més.Oblideu-me.Vaig donar-vos les gràcies quan vau arribar, ara només us dic que vull que si us plau, caigueu en l'oblit. Marxen en pau, i llavors, i només llavors, donaré gràcies a Déu.

Comentaris

  • Tinguem la Festa en pau! Perquè som de FESTA![Ofensiu]
    Unaquimera | 11-01-2009

    No ho sabies?
    Ara ja ho saps!!!

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    PARTICIPA!
    RESPON AMB UN ALTRE MISSATGE A QUI T'HA ENVIAT AQUEST, com a mínim, o ENVIA DE NOUS!

    Bon diumenge tinguis i feliç aniversari passis!
    Una abraçada digna de la celebració,
    Unaquimera

  • Un crit, una ordre, un prec[Ofensiu]
    Unaquimera | 29-09-2008 | Valoració: 10

    El títol d'aquest relat és un crit, un clam que busca recobrar l'equilibri, recuperar la pau interior, estalviar-se el dolor, oblidar, si és possible, si la memòria ens ho permet...

    "No vull sentir-vos més. Oblideu-me." diu la veu del protagonista. Però els sentiments sovint s'apoderen del nostre interior i arrelen... creixen i canvien, fins i tot arriben a donar fruits, amargs i verinosos en aquest cas: "Vau regalar-me molta pau fins que l'heu convertit en plor"... ara, només un moviment ben decidit ajuda a tallar els seus brots.

    La veu que dóna l'ordre: "Marxeu en pau!", em recorda un altre relat meu que, si em permets l'atreviment, t'ofereixo: es tracta de Jau!; si el llegeixes, suposo que reconeixeràs la sensació, el moment, ...

    T'envio una abraçada de les que no s'obliden,
    Unaquimera

  • QUE SERIA DE NOSALTRES...[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 23-09-2008 | Valoració: 9

    Sense sentiments, malgrat tot voldriem poder-los dominar, i el que es dolent de mena, pot dominar el sentiment de fer el mal? I el que es bò de mena, pot fer sempre el bé? Molt dificil d'esbrinar. Felicitats per aquesta reflexio.

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

49162 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com