Anarcofornicadors

Un relat de: Cesc_
Uniren sexe i lluita, morbo i visibilitat. “Anarcofornicadors”, aquest fou l’apel•latiu que els atorgà la premsa. Mai s’arribà a saber del cert si es tractava d’un moviment organitzat o, contràriament, si sorgí de l’espontaneïtat. El fet és que poc després de la prohibició del matrimoni entre persones del mateix sexe, a part de nombroses manifestacions, hi va haver un forta onada de cancaneig. Cancaneig en públic i a plena llum del dia.

El més desconcertant per a les autoritats que duien el cas, era que no existia un perfil determinat entre els denominats anarcofornicadors. Hi havia tant homes com dones de totes les edats, plomes i condicions socials. Els aparellaments eren fortuïts, i les còpules, salvatges. Fornicaven com si d’allò en depengués la seva vida, encara que no hi hagués atracció entre els qui ho practicaven. Duets, trios i alguna orgia improvisada. La voluptat esdevinguda protesta.

El govern intentà reprimir-los, però fou en va. Ni les multes ni les detencions feien efecte, més aviat tot el contrari. Com més severes esdevenien les sancions, més s’intensificaven els coits. Per cada membre arrestat en acte de combat, en sorgien vint que s’afegien a la causa, i els activistes presos es masturbaven davant dels seus carcellers com a acte de protesta. Un tsunami d’ira i luxúria es va estendre per tot el país. I així, aquests amants del boicot genital seguiren practicant terrorisme sexual fins que un bon dia, sense saber exactament com, aconseguiren allò pel qual follaven.

Comentaris

  • m'h agradat molt![Ofensiu]
    quimmiracle | 18-03-2013 | Valoració: 10

    Està molt ben escrit i el tema està molt ben trobat.
    No deixem de ser animals per ser persones, però sembla com si la cultura ens allunyés, inconscientment o no, d'aquesta realitat. Tot el que ens recorda la nostra animalitat o està prohibit, mal vist, o molt reglamentat socialment: Tirar-se pets, eructar, anar despullat, cardar... etc, etc, I anar contra això ho fa subversiu! De nou, felicitacions i ànims!

  • Ficció de ciència[Ofensiu]
    Cesc_ | 17-03-2013

    "Negar els nostres impulsos és negar el que ens fa humans"- com be deien a certa película de ciència ficció.

    Esperem que no haguem de viure el moment en que follar, parir, sigui subversiu, però si arriba el moment, estarem preparats. (Obviamente,d'acord mutu i amb respecte)Gràcies pel comentari!

  • Ciència - ficció?[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 16-03-2013

    Ciència - ficció?
    Ves a saber si no podria ser cert el teu relat en un futur no tan llunyà, Cesc.
    Jo fa temps que dic una frase, si em permets la faré pública comentant el teu relat:
    "Arribarà un dia en que follar i parir serà considerat subversiu."
    Allò més animal que tenim, també és el que ens fa més humans.
    Endavant Anarcofornicadors! (això sí, sempre que hi hagi consentiment mutu)

l´Autor

Cesc_

3 Relats

3 Comentaris

1821 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
"Sovint m'han dit que sóc un diamant en brut, però.... I si ningú m'acaba polint?"

El meu blog:

http://veritatsamitges.blogspot.com.es/