Amiga de l'aigua

Un relat de: Glòria Vendrell Balaguer
Ha plogut sobre les teulades de casa meva i en cada forat petit i ha penetrat una espurna de foscor tèbia i tímida, però decidida a quedar-s’hi.

S’ha tenyit el cel d’un groc- vermell que desconeixia. Des de la balconada de casa em sento una mica perplexa per l’espectacle i em quedo muda a l’espera del que hagi d’esdevenir.

La lleu tenebra es manté en el seu lloc i no vol marxar, malgrat els meus intents desesperats per foragitar-la i malgrat l’escletxa de llum que vol trencar la fosca groguenca i vermellosa.

Com que no hi puc fer res, espero darrera la finestra de la balconada, una mica en secret, no sigui que la pluja gelosa vingui a buscar-me a mi també.

I en el transcurs de les hores adormides pel soroll de la pluja que cau sense treva, també m’acabo adormint, somiant que em faig amiga de l’aigua ... malgrat que la foscor tèbia i tímida no abandona mai els forats petits de les teulades, arriba un moment que en els meus ulls clucs hi brilla la llum de l’albada.

Glòria Vendrell i Balaguer
octubre del 2013

Comentaris

  • Instant[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 17-10-2013 | Valoració: 10

    Una preciosa descripció d'un entorn personal, d'un estat d'ànim i d'una tranquil·litat envejable. M'han relaxat de tebiesa aquestes lletres plenes de color i vida; l'aigua és vida. I aquest magnífic instant que ens has fotografiat l'emmarcaré dins l'àlbum de fotos de lletres. Una abraçada Gloria.

    aleix

  • Un text[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 16-10-2013

    molt poetic i ben treballat. D'aquells que et porten des del comencent com agafat de la mà.

    (De l'errata ni adonar-me'n, la veritat).

    M'agrada.

  • errata[Ofensiu]

    hi un error ortogràfic en la primera línea : " en cada forat petit HI ha penetrat una espurna"

l´Autor

Foto de perfil de Glòria Vendrell Balaguer

Glòria Vendrell Balaguer

116 Relats

77 Comentaris

50737 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Sempre m'ha agradat molt escriure. Em relaxa, em diverteix i m'ajuda . Les noves tecnologies fan possible el que abans era impensable. Si voleu llegir més, podeu visitar el meu blog : http://www.gloriavendrellbalaguer.blogspot.com.es/