Amb dues notes

Un relat de: JoeDim

Amb dues notes.
Amb dues notes n'hi ha prou per generar en una persona tantes sensacions tants sentiments que no es pot arribar a expressar amb paraules.
Aquelles dues notes que entren per les orelles, i en qüestió de mil·lèsimes de segon, fan que, la pell reaccioni a aquest estímul, contraient-se, fent alçar tots i cada un dels delicats pels del cos.
Aquella primera frase, que ja tenies, acaronant-te els llavis, que ja volia sortir, xiuxiuejant, en veu baixa, que et porta la seva imatge dintre el teu cap.
Una sensació d'alegria o tristó, depenent del moment, pot animar-te el dia per complert o enfonsar-te en el pou més fosc i profund.
Aquells acords, que et fan sentir tant bé o tant malament, tant a prop o tant lluny. I no ho pots controlar, els acords fan el que volen, amb tu.
Aquella pujada o baixada, que et transporta més i més, que et fa incrementar les sensacions, els desitjos, els pensaments,...
I les últimes notes, les últimes frases, les que t'acaben d'enfonsar o alegrar. Aquestes ho sobrepassen tot, fan que ploris, que riguis, que tremolis, que vulguis una carícia, una abraçada, una mirada, un somriure,....
Amb dues notes n'hi ha prou.

Comentaris

  • D'acord! [Ofensiu]
    Unaquimera | 11-06-2006 | Valoració: 10

    Unes notes, una cadència que arriba a la oïda entra ben en dins i recorre el camí per arribar fins algun centre important pot originar tota una cataracta de records dins el cap, tota una sèrie d'evocacions dins el cor, un esborronament de cap a peus.

    A mi m'ha passat que en sentir uns acords, m'ha canviat el color del dia, l'estat de l'ànim, s'ha marcit la rialla o ben al contrari, ha nascut un somriure lluminós en mig d'un dia gris.
    Tots tenim algunes paraules que ens sotraguegen quan les sentim, un poema que ens roba el cor, un llibre que ens apassiona, terratrèmols que ens maregen, una cançó que ens esborrona, dues notes que ens sacsegen...

    Un bon relat que m'ha permès descobrir un autor de qui m'agradaria llegir més coses.

    Una abraçada i una cançó: Sigues feliç!
    Una quimera

  • Dues notes..[Ofensiu]
    Pluja | 29-04-2006

    i tantes sensacions acumulades...

    Qui pot ser més feliç que aquell que s'emociona a ell mateix, i fa emocionar als altres, amb unes "simples" notes?

  • Caram caram![Ofensiu]
    pseudo | 12-03-2006 | Valoració: 10

    Amb aquest relat, es pot veure que t'apasiona la música. Per mi no és un tema gaire conegut, i vaja diguem que m'agrada escoltar música, però la meva desconeixensa (suposo) fa que no m'apasioni, i que mai hagués dit que amb dues notes n'hi ha prou...

    Amb aquest relat m'has convençut, i per això el 10.

    Salut!

  • Amb dues notes...[Ofensiu]
    natasha | 12-03-2006 | Valoració: 9

    ...n'hi ha prou per obrir la caixa dels records. Quanta raò!! La veritat és que costa una miqueta entendre com funciona la nostra ment però...no només passa amb la música, una olor o un color del cel també fa tornar en moments viscuts i canvien el nostre estat d'ànim.

    Una abraçada

    -.-NaTaShA-.-

Valoració mitja: 9.67

l´Autor

Foto de perfil de JoeDim

JoeDim

3 Relats

10 Comentaris

2987 Lectures

Valoració de l'autor: 9.43

Últims relats de l'autor