Adéu, adorable Eugènia

Un relat de: Dolça Parvati

Eugènia:

Quan llegeixes aquestes lletres, jo ja hauré marxat per sempre de la teua vida. Hi ha una qüestió elemental en tota parella que has contravingut reiteradament des de fa dues setmanes. He mirat de sostenir-la amb tota la serenor possible, però no puc més. Per damunt de totes les creences que he anat elaborant al llarg de la meua vida adulta sobre la llibertat sexual o la igualtat entre homes i dones, plana ara un sentiment primari, intrínsec a la meua naturalesa masculina, que em resulta impossible desoir: la gelosia, i amb ella, el despit.

M'has enganyat, estimada. Portes quinze dies follant amb un cambrer que treballa a la cocteleria del costat de la teua oficina, just durant el temps que dius dedicar a col·laborar amb l'ONG Solidaritat amb els orfes de guerra. Ahir, sense anar més lluny, hi vas anar en plegar de la feina. Només arribar, ell et va preparar una caipirinya ben carregadeta. Encara et vas atrevir després amb un Mai Tai.

Poc després, us vàreu amagar al magatzem i, entre la sentor a humitat i a lleixiu, ell et va endinsar la llengua a la boca, on vas reconéixer un lleu regust a tabac ros. Va davallar llavors cap a les teues mamelletes i te les va llepar en cercles concèntrics, fins que l'espiral del moviment va arribar-te als mugrons: te'ls va xuclar amb fruïció, com si l'alletares. Previsiblement, va davallar-te cap al melic i d'allà al teu suau borrissol. Com gemegaries quan et llepava el clítoris amb un deler major encara que el d'adés a les mamelles... No podies suportar el plaer i per això el teu flux, lleugerament àcid, regalimava cames avall fins que et vas escórrer. Satisfeta, vas davallar cap al penis d'ell per xuclar-hi tu. El teu amant gaudia com jo he gaudit d'aquest exercici que, oh, adorable Eugènia, tu saps fer tan bé, i t'apartaria amb suavitat el cap perquè la suor del membre ja li anunciava que no resistiria molt més. Et va girar aleshores d'esquena per penetrar-te recolzada en una capsa de cerveses, junt al ramell d'herba sana per als mojitos. Mentre ho feia, et parlava suaument, deixant l'aroma de la seua colònia d'almesc al teu clatell. Ejacularia dins teu aviat com, poc després, ho vaig fer jo per desitjar-te bona nit.

Durant un temps t'odiaré, tot i que considere alhora que no ets culpable de res. Has seguit el teu instint, i pel que siga t'ha dut a un home que no sóc jo. Ho sent. No sé acomiadar-me, i menys compartir-te, aquesta és la realitat. Potser amb el temps te truque perquè tinguem una conversa civilitzada i ens poguem donar tota mena d'explicacions, però ara no, em fa massa mal.

No hauries d'haver menystingut el meu treball de sommelier, amor meu. Una mica de sabó de dutxa no pot enganyar-me l'olfacte, per bé que els altres sentits no presenciaren mai els teus encontres.



Comentaris

  • Comencem[Ofensiu]
    deòmises | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    d.

  • al començament del relat[Ofensiu]
    ANEROL | 04-01-2009

    i durant l'exposició eròtica, em sorprenia la fredor en què ho feia l'agreujat; alguna explicació havia d'haver: la finesa de l'olfacte del sommelier; personatge d'aparença elegant, que sap on és el seu lloc.