A l'espera dels teus petons

Un relat de: Sanke85

Ulls brillants,
pampalluguejants,
enamorats...

Mirada càlida,
dolça...
tendre...

Caricies suaus,
amb sentiment...
amb amor i passió...

Llavis carnosos,
sensuals...
humits...

Petons...
desconeguda sensació pel meu cor i
pel meu cos,
a l'espera de la persona indicada...
TU,
només TU...

T'espero impacient...
però no corris...

Encara vull somiar una mica més...
en TU...

Comentaris

  • Meravellós[Ofensiu]
    brideshead | 19-05-2005

    ha estat trobar-me aquest títol tan insinuant... i llavors he fet "click" i he descobert un autèntic somni escrit amb paraules que, dolçament, lentament, asserenadament, van demanant "no et facis conèixer encara, no vull descobrir-te encara, no et vull posar rostre ni nom encara...." i m'ha fet somriure el paral·lelisme sorprenent dels teus versos amb els que vaig escriure en el meu "I és que em fas sentir tan bé..." M'agradaria que el llegissis si tens un moment, i em diguéssis què en penses. I sobretot, m'ha semblat realment fascinant que una mateixa idea es pugui escriure SEMPRE de maneres tan diferents. Ara sí que crec que l'autèntica fascinació de la poesia és aquesta: l'extensió infinita de la paraula, del llenguatge, i pensar que habita en tots nosaltres i ens dóna vida, ens fa sentir vida, ens converteix en regals de la vida mateixa...

    Una abraçada i felicitats!

  • Desig, ternura, sensacions...[Ofensiu]
    eternasomiadora | 02-05-2005 | Valoració: 10

    Un poema ple desig i molt tendre, suau, noves sensacions desconegudes per tu i pel teu cos que t'aporta una altra persona que sap com despertar-le's, el final del poema genial, desitges de tot cor veure aquesta persona, pero les coses que mes desitgem son aquelles que estan fora de la nostre ma, llastima que sigui un somni, els somnis son bells i macus i ningu pot impedir-no's el que volguem somiar pq nosaltres impose'm les nostres propies normes, no somiis massa temps i lliuta per fer realitat els teus somnis pq el temps passa per a tots. M'agradat molt el poema, genial i ple de ternura. Oleiii Sankey!!! ;) Petons i una abraçada!!

  • desig...[Ofensiu]
    quetzcoatl | 01-05-2005

    Hola Sanke,

    Un poema molt tendre, si senyor, pero el millor de tot, els quatre ultims versos:

    "T'espero impacient...
    però no corris...

    Encara vull somiar una mica més...
    en TU..."

    Per altra banda, aquest habit d'alguna gent de posar algunes paraules en majuscula... Uhm... per que ho fas, tu? Imagino que es per personalitzar l'objecte en questio... suposo que aquest teu "TU" es rotund i unic perque et refereixes a una persona en concret...? Tot i aixi no ho veig necessari... Mes aviat desconcentra i automaticament poso mes emfasis en aquest TU, que desarmonitza el ritme del poema.

    En tot cas nomes es un detall; el balanç es positivissim, sobretot i personalment aquesta sensacio de desig de voler veure una persona pero alhora voler allargar nomes uns instants mes el sadisme d'aquest desig. Genial.

    Una abraçada,

    m

  • k bonic...[Ofensiu]
    Lluna_16 | 01-05-2005 | Valoració: 9

    Estava per aquí llegint coses i m'ha sobtat el títol. Saps? M'has fet pensar en un noi que em deia coses semblants...
    I saps una altra cosa? això de somiar és bo, a mi m'agrada molt fer-ho, suposo que és una manera d'evadir-me de la realitat! I com que és una cosa que ningú em pot impedir... doncs endavant! Felicitats pel poema!