Y ejto que ehs? En que idioma me ablah?

Un relat de: Driptrip
En quina llengua em toca expressar-me?
Suposo que ja en sabem la resposta.
Ja és el moment de declarar la guerra contra la seva incultura, fomentem la forma correcta de parlar en el nostre país, amb respecte davant de tot, tret que ens identifica, i això els desmonta. Una cultura de bàrbars i ineptes que només volen la humiliació de un poble sotmes a repressions culturals, economiques i liberals.
No veuen, que el nostre futur no depèn d'ells? I que ells no han de dependre de nosaltres, que per molt que diguin que som una comunitat autonomica de l'Espanya profunda, van errats?
NO crec que sigui tant dificil d'entendre la veritat.. i suposo que per la meitat de gent que pugui arribar a llegir això tampoc.
NO dic que no hem d'apendre altres llengues, al contrari, contra més n'aprenguem millor, la llengua es el mitjà de la societat en general, per transmetre la seva història, encara que sigui una derrota... i si, encara que ens derrotessin, seguim d'empeus, aguantant les bales dels canons feixistes que bombardejen actualment la societat catalana.
Prohibeixen la nostra identitat, el nostre referent, ens estàn col·locant en un cul de sac, i ens punxen amb llançes esmulades com les llengues dels polítics que les empunyen. Lluitem per salvar la nostra dignitat nacional, no hem de permetre un altre abús d'autoritat com el que ja ens van implantar fa vora tres-cents anys. Declarem l'estat independent, i entre tots, fem del nostre païs, el millor!
És simplement la opinió de una persona, com a individu. Com a col·lectiu, la veritat no sé ben be que n'opina la gent, confio en que estaràn d'acord amb mi, i els que no ho estiguin, que s'hi possin fulles com nosaltres hem fet tant de temps, que no ens discriminin més per ser diferents, que ens respectin per ser com som, ja que els temps han canviat, i el món (o part d'ell) ha obert els seus ulls, que no vulguin demostrar la seva supremacia, no són ni millors ni pitjors que ningú, simplement viuen en un món on també hi ha més gent.
Per tant senyors/es, catalans/es, movem el cul cap a la independència, nosaltres que podem, nosaltres que hem de tirar endevant, nosaltres, junts, serem lliures.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer