Volaré amb cada mot, per arribar al teu poema

Un relat de: tramuntana

Intentaré dibuixar,
paraules tintades a mà,
que volaren al ser dites,
per tu.

Intentaré recrear aquell moment,
dibuixat amb un instant de cada pas,
amb els que passejàrem nuus,
els racons més infinits dels set mars.

Intentaré no oblidar mai,
el secret més amagat que m'han dit:
- La nit mai no dorm.-

Intentaré recordar amb vells retalls,
del meu diari privat,
cada sentiment que em proporcionava,
besar-te..

I volaré amb cada mot,
per arribar al teu poema,
i abraçar-te fort,
per no deixar-te escapar.

Intentaré no tornar plorar,
i pensar que tot el que acaba,
en una altra ocasió,
ha de tornar a començar.

Comentaris

  • què positiva[Ofensiu]
    Capdelin | 14-10-2005 | Valoració: 10

    que ets!
    i quins versos tant i tant poètics: "volaré amb cada mot per arribar al teu poema" uauau!!!! cada cop escrius més bé...
    i jo, he llegit cada mot teu i poc a poc he arribat a enamorar-me del teu poema... i és que amb aquesta carona els poemes han de sortir... d'or!!!
    un petó. laura!!!

l´Autor

Foto de perfil de tramuntana

tramuntana

423 Relats

658 Comentaris

440553 Lectures

Valoració de l'autor: 9.49

Biografia:
Em dic laura, tinc 15 anys, ( 24 de maig del 1991).

" ...yesterday, love was such an easy game to play, now I need a place to hide away"

...Els teus ulls dibuixen paraules que ni tant sols he sentit mai...

...porqué no hay nadie que te quiera igual que yo.


...yǿu шāy sāy I'ш ā dяέāшя



- laurasainzr@hotmail.com