Una cançó per fer l'amor

Un relat de: març

Sonen les primeres notes quan els nostres cossos entren en contacte: primeres sensacions, primeres pessigolles, primers jocs. Somriures, rialles, tremolors agradables. El tempo augmenta i el teu cel és el meu, el teu ball és el meu. I la màgia és nostra.

No hi ha lloc a blanques, negres o corxeres, si bé és un tempo equilibrat, no entén de mètrica. Canvis de volum, variacions d'intenstitat que ens transporten del piano al fortíssimo amb una facilitat aclaparadora. De nou, silenci. Un silenci aparent, extern, doncs dins nostre tot és moviment, melodies soltes que es fan i es defan, que comencen i acaben, melodies lliures que ens ofereixen les més tendres emocions.

L'adaggio ja és història i el tempo va in crescendo. Violins, flautes, tubes, arpes, trompetes, timbales, violoncels...tota una orquestra tocant per nosaltres! Si ara estés asseguda contemplant-la en qualsevol auditori, tindria la pell de gallina, l'emoció brollaria descontroladament. Decididament, prefereixo sentir-la des d'on sóc! El clímax s'esvaeix, silenci, repòs, pau.

Quan, dins el meu cap sonen, a la guitarra, les primeres notes de Lucía, del Serrat, em fas tornar a la benerada escena, trencant els silenci que ens regna:

-Una cançó per fer l'amor?

-Amb tu, qualsevol és bona.

Comentaris

  • (Coment amb retràs...)[Ofensiu]
    kispar fidu | 06-04-2005

    Eis! Bones, estic posant-me al dia amb la llista d'autors/es ja comentats. I ara estic per a tu, jeje

    Preciosa manera de fer l'amor i fantàstica manera d'explicar-ho: Al so de la música. D'una bona música! que si estàs amb la persona adequada, tota és bona! jejejeje (bé, sempre hi ha excepcions... és clar!)

  • Monty | 21-03-2005 | Valoració: 9

    Déu n'hi dó amb la Març eh??

    Molt bé! éS bonic això de comparar la música amb fer l'amor. sI si!! a més ho expliques bé, molt bé, trencant qualsevol lògica i aritmètica musical, deixant pas a la improvisació... si si...