Vull dormir

Un relat de: març

Una nit més la son m'ha abandonat. Ella, també. Sembla que ja no m'estima. Ella que em permet oblidar, que m'allibera d'hores plenes de pensaments, de llàgrimes indesitjables, de records amargs, de visions passades futures que m'ofeguen. S'ha oblidat de mi. Ja no em ve a buscar quan cau el sol i la lluna es passeja, presumida, entre les estrelles.

M'he fet amiga del meu llit. Hi dono tombs, veig passar les hores: una rera l'altra, esperant que la son es recordi de mi. M'hi estiro panxa amunt i, davant meu, s'hi instal·la un fantàstic escenari. En ell hi actuen celebritats de la meva vida: amics, coneguts i familiars. Hi representen dramàtiques escenes que no puc esborrar. Sempre el mateix atrezzo, sempre el mateix guió. I vaig deixant escapar minuts dels meus dies estirada al llit, esperant que la son vingui a buscar-me.

Aprenc a estar sola, mica en mica, perquè no em queda més remei. Jo sóc la única protagonista de la meva història. I estic sola. Els personatges secundaris - que no menys importants - també hi apareixen el meva pel·lícula, però tenen històries pròpies a protagonitzar i sembla que m'obliden. Potser jo no he aparegut prou en els seus films i per això ara em van deixant, poc a poc, gradualment, per incorporar-se als seus rodatges.

Vull abaixar el taló i oblidar la meva història, la passada i la present. Vull que els títols de crèdit em diguin que ja està, que puc alçar-me de la butaca, perquè ja han rigut prou del meu sofriment. Vull abandonar la sala d'aquest lúgubre cinema.

Vull dormir perquè últimament no recordo els somnis. Vull dormir perquè desperta no sóc feliç. Vull dormir perquè dormir sola no és cap novetat. Vull dormir perquè no vull pensar, ni recordar, ni imaginar. Vull dormir.

Comentaris

  • no oblidis mai qui ets [Ofensiu]
    violeta | 02-09-2005

    no oblidis mai qui ets i el molt que representes per els teus amics, per la gent de la teva vida, saps que ets a la meves fotografies, a la meva pelicula, al meu suro penjat a la paret , al meu cor.
    Si marta, tu tb formes part de la meva pelicula, ets entre els meus negatius, ets allà grabadeta, tu i la teva llum.

    Mil abraçades i petons d´aquells meus...
    pri¡¡ncesaaaaa

  • amb tu...al meu costat![Ofensiu]
    Lluís | 27-08-2005

    No et donaré consells, ni vull explicar-te el què fer o deixar de fer per oblidar aquest malson que et té atrapada i no et deixa obrir els ulls en un nou despertar on tot sigui d'un altre color.
    La única cosa que et vull deixar bén clara, una altra vegada, és que no estàs, ni estaràs mai sola mentre jo segueixi per aquí.
    Moltes són les persones que s'han emportat un troçet del meu cor...però tú, t'has anat emportant mica en mica molt i molt més. T'has emportat el meu respecte, la meva admiració, la confiança cega i sincera, i l'amistat més honrada que et puc oferir.
    Què fer? Com actuar? Com dormir...? Només...una petita cosa que a mi m'ha anat sempre molt bé... busca en l'energia de la nit, la veu que et crida i que et transportarà a la tranquilita eterna. Una veu que per res t'oblida i que sempre portaràs bén endins del teu cor!!!
    No tinguis por...Ella et cuida.
    I en cada estrella, en cada reflex de llum, en cada núvol, camí o horitzó...la podràs trobar...perquè serà per tot arreu per cuidar de tú!!

    Un petonàs i una megaabraçada d'algú que t'estima i que sempre et porta present en els pensaments, memòria i cor!!!

    Fins aviat!!

  • L'obra la fem tots[Ofensiu]
    sempre | 23-08-2005

    ultimament et veig aixi..et sents sola...i si, tothom fa la seva vida però fixa't que tu també fas la teva...

    Digan's que fer perquè no et sentis aixi.

    No ets una espectadora de les nostres vides, ets una actriu mes dins l'escenari...on no hi ha public..estem en un teatre sense public en que cadascu fa lo seu...

    No estic d'acord en que la gent t'oblidi..com si ja hagues fet el correcte per la seva conciencia..la gent pensa i fa coses per tu molt mes del que ara veus i valores...espero que algun dia te'n adonis...perquè tens sort de tenir tanta gent al teu voltant..que esta amb tu fins i tot quan tu no els vols...

    Tens molta gent que et valora, t'aprecia i t'estima...de veritat!


  • Ostreesss...[Ofensiu]
    Henry | 17-08-2005

    és difícil trobar paraules que puguin fer-te dormir.

    Inevitablement ara has de passat per tot això. PERÒ has de ser valenta. Aquells que t'envolten no t'obliden (no t'ho pensis, això es un engany del malson i la soledat). Mira endavant!

    Aixeca't del llit a poc a poc...
    Mooooooolts ànimsssss

    Henry