Tots tips

Un relat de: intratable

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Aquella nit s'ho havia passat bé. Havia sortit a passejar amb un amic i com qui no vol la cosa va lligar amb una de les noies més maques que havia vist mai. Després van anar a sopar a un restaurant (ell amb el ligue i l'amic que havia lligat amb l'amiga de la que havia lligat amb el seu amic). El menjar deliciós, la conversa divertidíssima primer i interessantíssima més tard. Fins i tot va donar una bona propina (i això que el cambrer li havia caigut malament perquè tenia pinta d'italià). Més tard van anar a voltar pels bars. Primer una mitjana, després una altra. Ara un whisky, una mica de tequila per allà i rematem-ho amb saque d'una ampolla que l'amo del bar tenia guardada vés a saber on. Tots borratxos, embriagats, van agafar el cotxe del ligue d'ell i van arribar a casa d'ella sans i estalvis.
-Em sembla que estic borratxo.
-A mi també.
-Tu també?
-No, que a mi també em sembla que estàs borratxo.
(Ha, ha, ha. A les dues de la matinada amb un alt contingut etílic a la sang qualsevol parida fa gràcia)
Van tardar mitja hora en obrir la porta: no encertaven el pany. Van entrar i van seure al sofà. Un sofà bastant ample i car que davant hi tenia una taula de vidre amb un encenedor amb forma de canó a sobre. Van engegar la televisió, però a les dues de la matinada fotia fàstic i la van apagar.
-Voleu prendre alguna cosa? -pregunta l'amfitriona.
-Jo sóc abstemi -amb veu de borratxo crònic.
-Ha, ha, ha, ha -van estar potser deu minuts rient fins al punt de que van acabar vomitant.
Després de vomitar i d'haver netejat entre tots quatre la vomitera els va agafar un mal de cap horrible. Amb la tonteria ja eren les tres de la nit.
-Sabeu, que és bo per fer passar la ressaca?
-Què?
-El sexe -era mentida, però s'havia d'intentar.
-Segur?
-Sí ho vaig llegir en una revista quan vaig anar al dentista.
-Podríem provar-ho... -havia colat.
Amb una ressaca de mil (trilions de) dimonis les dues parelles per separat van començar a cardar. Una parella al sofà, l'altra al llit. Ho feien pel mètode clàssic, que en aquells moments ja els hi anava bé: tenien problemes per pensar.
En acabar la feina tots pensaven que allò de que feia passar la ressaca era veritat. Però no. Realment el que havia passat és que amb l'emoció de l'esdeveniment s'havien oblidat completament del malestar, després s'estaven retorçant de dolor. A les sis del matí van decidir que era hora de tornar a casa. Ella va dir que els hi portaria en cotxe, ells van acceptar i l'amiga va dir que també venia, que no es volia quedar sola.
Tots a dins del cotxe es dirigien per la carretera que duia a on s'havien conegut i hi havia aparcat el cotxe en el que havien sortit ells. De cop un cotxe que els venia de cara se'ls col·locà en el seu carril, xocaren i moriren tots per culpa de que l'altre conductor estava borratxo. De totes formes, aquella nit s'ho havia passat bé.

Comentaris

  • típic[Ofensiu]
    AnNna | 26-07-2004 | Valoració: 6

    crec que és el típic escrit o escena contra les drogues: "si toques la beguda, no agafis el cotxe". L'he sentit tantes vegades que, encara que sigui una realitat, ja es fa monòton. Està bé en si, la idea una mica extranya, com ja he dit, repetitiva. ((ara m'estic repetint jo))...
    Res més a dir, potser faltaria alguna cosa. Tot i així, està bé. Millor que molts d'altres. Segueux escrivint.

  • Heribert, tens raó.[Ofensiu]
    intratable | 26-07-2004

    En tot cas la idea no era posicionar-se.
    Gràcies pels comentaris!

  • Moralista?[Ofensiu]
    intratable | 26-07-2004

    Potser sí. Però jo no podria defensar que algú condueixi begut.
    Curiós, perquè jo acostumo a ser antimoralista... Gràcies per fer-me'n adonar.

  • t'ho diré:[Ofensiu]
    guinarda | 24-07-2004 | Valoració: 7

    el trobo un pèl moralista, tio.
    o és en conya?

Valoració mitja: 6

l´Autor

intratable

40 Relats

52 Comentaris

74366 Lectures

Valoració de l'autor: 8.30

Biografia:
Amb 27 anys no es té biografia, encara. Com a mínim jo.



R en Cadena

"Llibre em va encadenar i jo he passat la cadena a Herzog i a Jesús Miquel Saldón Andrades"

(descobreix què és "R en Cadena")