T'esperaré

Un relat de: Anaïs
Melorepte 207: “I’d lie for you and thats the thruth” de Meat Loaf




T’esperaré

L’has triat a ell, ho sé:
Atractiu i valent, sense por de res. El teu príncep blau que t’ha rescatat del tedi de la rutina diària. T’ha seduït amb les seves armes d’heroi de pel•lícula americana.
Te n’has anat mirant cap a mi, com si la culpa no et deixés mirar endavant. Com si el teu cap em demanés perdó per la neciesa del teu cor.
Jo, corprès, no he reaccionat. M’he quedat plantat, allà al mig, sense moure’m, sense actuar. Me’n penedeixo, no he sabut lluitar per allò que més estimo, he estat un covard, un tòtil.
Ara, estàs gaudint del moment. T’has convertit en la princesa, una princesa preciosa. Ets la protagonista del conte somiat. Vius un moment fantàstic, ets l’enveja de tothom, acompanyada d’aquell qui tothom desitja.
Però quan el conte s’acabi, te n’adonaràs. Quan el cavaller es tregui la màscara, ho veuràs clar. Quan vegis que ell se n’ha cansat, ho sabràs.
I jo, t’esperaré, aquí, en aquesta casa que vam construir. A casa nostra, plena d’il•lusions per complir. Tindré paciència, no defalliré.
Quan tornis, t’acolliré. Quan tornis, penedida, tindré els braços oberts. Recolliré el que de tu quedi, els trossos que hagi deixat ell, i et reconstruiré.
Crearé un conte nou, una història, esborraré dels teus ulls la tristor. No et recriminaré res, perquè tots dos ens haurem equivocat, tu marxant i jo deixant que marxessis. Les nostres boques no s’obriran, perquè els nostres ulls ho diran tot.
En el meu cap, en la meva ment, aquesta història no haurà existit. M’inventaré una nova realitat, em mentiré a mi mateix. Pensaré que tornes a mi perquè m’estimes, amagaré que m’esculls perquè no saps on anar, i ho faré per tu, ho faré per mi, ho faré pels dos.
T’esperaré.

(09/11/12)

Comentaris

  • Si torna i..[Ofensiu]
    Annalls | 18-12-2012

    .. tan sols torna perquè no sap on anar...no diria pas que sigui un bon motiu.
    Anna

  • Un bon conte.[Ofensiu]
    Cronos_7s | 24-11-2012 | Valoració: 9

    ¿I si les teves ilusions no es compleixen i, malgrat tot, ella no torna?

    ¿Val tant la pena una dona, per bona que sigui? No sé...

    M'agrada el relat, és molt bo, felicitat, Anaïs . Podria perfeccionar-se una mica, però malgrat tot té molt bona qualitat.

    Espero que no es desanimi si no li surt bé amb aquesta dona. Ella no és la única del món. Ni que fós la única guapa del món, no és la única. Valgui la dita.

    Ens veiem, adew, sort.

  • Anaïs[Ofensiu]
    Gabriel M. | 18-11-2012

    Bonic relat. Trist, mlengionós. Probablement fruit s'un desencís.
    Una mica reflecteix l'ànim cp avall però són paraules molt maques.

    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de Anaïs

Anaïs

49 Relats

174 Comentaris

47390 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Hola!

Diuen que definir-se a un mateix és una de les coses més difícils que hi ha, i més si et demanen o et demanes que és allò que tens de positiu.

Sempre m'ha agradat molt llegir i escriure també; anys enrere recordo que si m'havia plantejat d'escriure a nivell professional sempre pensava: "On vas tu, amb escrits que tenen com a màxim dues pàgines mecanografiades?" (Sí, abans no hi havia ordinadors, costa de recordar-ho...).

Jo sóc la típica escriptora que quan realment m'inspiro és quan estic trista, així que pot ser que els meus relats siguin sempre de situacions difícils, que com tothom he passat les meves. Però des d'aquí us asseguro que la major part del temps estic alegre, sóc sociable i positiva.

Ens llegim,

Annaïs
(09/03/12)

Aquest és el meu correu electrònic si necessiteu preguntar-me alguna cosa o simplement pel que vulgueu (sempre que estigui dins del marc legal vigent i per a tots els públics, jeje):

anais1978@yahoo.es


UN GRAN SOMRIURE!!!