Taques del passat

Un relat de: qwark
Si ets una científica prestigiosa i et treus el carnet de pilot espai-temporal, et vénen a buscar. A mi de seguida em van convèncer. Crec fermament que l’avenç social de la humanitat està lligat a la lluita feminista. Fa cinquanta anys, la Lliga de la Igualtat havia eradicat la taca del masclisme a tot el món.

Quan es va inventar el viatge en el temps, la Lliga va entendre que les dones d’altres èpoques també mereixien ser ajudades. Calia esborrar la taca del passat. Malauradament, el Comitè d’Ètica i Prevenció de Paradoxes Temporals volia limitar les intervencions i la Lliga va haver de crear una agència secreta per actuar al marge de la llei.

Per això et vénen a buscar. Som amazones clandestines.

A la meva primera missió vaig viatjar a principis del segle XXI. Una època sòrdida i bruta. Va ser dur: les vacunes, l’entrenament per suportar la pudor i la decadència moral, les nàusees del viatge… I tot per ajudar una única dona. Però va valer la pena. Sempre recordaré aquell somriure, quan em va veure aparèixer i li vaig dir:

-Hola, vinc del futur i et porto aquest llevataques.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de qwark

qwark

59 Relats

410 Comentaris

97675 Lectures

Valoració de l'autor: 9.61

Biografia:
Químic de formació, professor de professió i escriptor de vocació, des que vaig abandonar el meu somni juvenil de ser estrella de rock. M'agradaria ser escriptor de professió, professor de vocació i saber tot el que pugui del món en què vivim.

Agraeixo a la gent de Relats en Català el fet de poder tenir un espai com aquest. A mi m'ha servit per a tantes coses que es faria avorrit dir-les totes.


Podeu preguntar per mi aquí:

qwark79@yahoo.es