Sempre...

Un relat de: sensecor
Sempre he cregut que les coses duren el temps que han de durar. Tot té una data de caducitat, encara que de vegades no sapiguem quan, però hem de gaudir mentre estigui. La vida és un cicle, així com la Terra gira al voltant del Sol, el mateix passa amb la vida, va girant i anem experimentant diferents tipus de sentiments: felicitat, tristesa, solitud, companyia, entre d'altres, i que sentirem una i altra vegada. Potser avui estem tristos, demà potser estarem feliços per qualsevol raó. I així successivament anirem experimentant i descobrint noves coses, perquè la vida mai ens deixa de sorprendre, ja sigui per bé o per malament. Així com es viu, també es mor; així com es gaudeix de l'alegria, també es gaudeix de la solitud, perquè qui va dir que estar sol fós avorrit? Tot el contrari, és una etapa en la qual ens descobrim a nosaltres mateixos. Algú em va dir alguna vegada que la solitud és l'etapa més bella, si no fos per ella mai haguéssim après a valorar a tota persona que passa per la nostra vida. I raó no li falta. No importa quant temps estiguin, l'important és gaudir mentre estan.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191719 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.