Persones tòxiques

Un relat de: sensecor
Hi ha persones tòxiques. Persones que venen, deixen tot el seu verí en tu, et deixen sense forçes, i marxen. Com si res, Com si tu no importèssis, ni els teus sentiments. Però també hi ha persones masoquistes, que conèixen a una d'aquestes persones tòxiques i no poden deixar-la anar. No es curiós?

Prefereixen deixar que aquesta persona els faci mal, els tombi, i els deixi tirat pel terra mentre és dessagnin. Perquè insistim tant en fer-nos mal? El nostre únic objectiu a aquesta vida és ser feliços, però hem d'entendre una cosa: hem de ser feliços amb nosaltres mateixos. Somríure'ns a davant del mirall. Però a vegades estem tan trencats que fins que aquesta visió s'ennuvola, i només ens posem tristos al ver el nostre reflex.

I optem per buscar a algú que ens faci veure com de feliços podem arribar a ser. Que ens faci valorar cada número del nostre petit infinit. Que sigui aquest mirall on ens puguem veure i somriure.

El problema és que, moltes vegades, ens topem amb persones tòxiques, i no ens adonem, o potser si que ho fem, però no volem admitir-ho.

Sempre he sapigut que tu eres una d'aquestes persones tòxiques, que podies fer-me mal però em vaig adonar que jo era una d'aquelles persones masoquistes.

Curiós que cerquem la felicitat en totes bandes, excepte en nosaltres mateixos.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191673 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.