Què fan quan es troben la Sònia, en Ferran, l'Oriol, l'Anna, en Ricard, la Roser, la Marta, en Joan, en Daniel, l'Alícia en Joel, la Laia i en Fransesc?

Un relat de: Enús

La Sònia va córrer escales avall. Se'n anava. Ben lluny. Volia oblidar d'una vegada per totes el mal parit d'en Ferran. Va agafar el telèfon mòbil i va marcar el número de l'Oriol. L'Oriol va estar encantat amb la trucada de la Sònia. Ella només buscava oblidar-se d'en Ferran per una nit als seus braços. Finalitzada la trucada de la Sònia, en Ferran va afanyar-se a trucar a l'Anna, per anul·lar el sopar de negocis d'aquella mateixa nit. L'Anna no va oposar-s'hi. El sopar va quedar aplaçat per la setmana següent. Un cop penjat el telèfon fix de casa de l'Anna, ella es va posar a remugar i a maleir l'Oriol en veu alta. Per a ella no només era un sopar de feina. En Ricard, el marit de l'Anna, va entrar al menjador i va preguntar a l'Anna per què rondinava. Ella va dir que s'havia donat un cop al turmell amb la tauleta. En Ricard li va fer un petó al front, va agafar les claus de casa i se'n va anar a buscar pa. Un cop dins de la fleca, en Ricard va fer aquella mirada que la Roser, la fornera, tan bé coneixia. Quan la Roser li tornava el canvi de deu cèntims, en Ricard li va acariciar la mà d'una forma molt subtil i discreta. Just en aquell moment, la Marta, la germana de la Roser, acabava el seu torn a la fleca. En Joan l'esperava amb la moto just el davant del negoci. La Marta li va fer un peto als llavis, tot seguit es van posar el casc i en Joan va engegar la moto. Van parar davant del videoclub. Ella va preferir quedar-se a la moto perque en Joan la sorprengués amb la pel·lícula que ell triaria. En Joan va entrar al videoclub i va mirar de reüll en Daniel, el dependent. Va agafar una pel·lícula romàntica i una altre d'amagatotis de la Marta. En Daniel li va cobrar les dues pel·lícules fent-li un somriure juganer en veure la segona. En Joan li va somriure igualment. A les nou, en Daniel va baixar la persiana metàl·lica del videoclub. Just quan la baixava es va trobar l'Alícia. L'Alícia no el va reconèixer pas, en canvi, en Daniel, recordava perfectament aquella dona que va estar a punt de casar-se amb en Joel, el seu germà gran, si no fos per que es veia amb la Laia. A en Daniel li queia millor la Laia, la trobava més amable i simpàtica. En aquells instants la Laia estava a punt de trobar-se amb en Ferran. En Ferran va veure com la Laia l'esperava davant del Bar del Francesc, que estava casat amb la millor amiga de la infància de la seva tieta. En Ferran va fer-li un peto a la Laia. Ell intentava que no se li notés com n'estava d'emprenyat. No feia ni sis hores que la Sònia l'havia deixat plantat per falsa gelosia.

Comentaris

  • Música[Ofensiu]
    Enús | 12-09-2006

    Ja ho podeu dir sense cap por , hehe el relat està escrit desprès d'escoltar una cançó que hem va inspirar de cop: "Cercles viciosos" - ELS PETS del cd Sol!

  • Alcestis | 12-09-2006

    He arribat fins al teu relat, i el títol m'ha cridat un munt l'atenció! Com diu l'altra comentarista, em recorda a certa cançó..., però l'he trobat fresc, despert, i m'ha fet somriure.
    Quan un arriba a casa dsp de tot el dia... agraeix que el facin somriure.

  • Iep!![Ofensiu]
    Yáiza | 12-09-2006

    per fi tornes a publicaaar!!!

    Descrius ben bé un cerce viciós... em recorda a alguna cançó, potser?! xD

    De totes maneres has fet un bon ús de la idea i l'has extès a tots els àmbits. Es veuen tota classe d'amors i d'infidelitats...

    Molt bé, és un bon exercici d'escriptura!! Endavant, i segueix publicant....

    Yáiza