Núvols de cola

Un relat de: Enús

Julio José sortia de casa seva amb els ulls humits. Els seus peus descalços es mesclaven amb el fang produït per la pluja que havia caigut fa uns escassos deu minuts, no obstant, una xafogor horrible impregnava el seu tors. Va veure com la seva germana, la Cecília, jugava amb un gat tacat al solar del davant de casa sense ser conscient de la situació familiar. En Julio José va anar a buscar el seu cavall alat, un altre cop. Va pujar-hi a sobre i va aferrar-se a la seva crinera color lila. El cavall va desplegar les seves enormes ales verdoses i va iniciar el vol deixant enrere algunes plomes. El vent apartava de la cara els negres cabells d'en Julio José, cosa que li permetia veure l'espectacle del paisatge quotidià que es convertia en una orgia extraordinària de colors donats per les taulades de les barraques del seu getho. En Julio José va anar deixant a poc a poc d'agafar la crinera del cavall, va estendre els braços i va deixar que la corrent del aire li fes pessigolles entre els dits de les mans. Cada vegada anaven més i més amunt... En Julio obria de bat a bat les seves foses nasals deixant que un olor a cola intens que desprenien els núvols blancs l'absorbís...

Comentaris

  • Doncs...[Ofensiu]
    Bonhomia | 02-11-2007 | Valoració: 10

    ...en Julio José anava molt desinformat, sino és que no tenia cap altra sortida, però amb una germaneta...
    Jo vaig patir, i em sembla que encara pateixo, durant molts anys per culpa de l' L.S.D. . Tinc la sort de viure en un país occidental i, malgrat els inferns occidentals, em puc refer.
    Però la droga, els tòxics... estem tan poc informats... i és tot tan a l'abast... que qualsevol persona honrada pot fer molt de mal.

  • Molt...[Ofensiu]
    Bonhomia | 15-10-2006 | Valoració: 10

    ...bona reflexió, la del comentari: suposo que de la humanitat no en tenim conceptes gaire diferents. Per cert, si als telenotícies van tan ben pentinats i arreglats, com volen expressar el que realment passa? És veritablement trist.

    Aquest teu relat és tristíssim i dolorós, realment. Util.litzes un mètode que sembla mig simbòlic i aquestes paraules que no farien somniar a una persona que es troba en aquesta problemàtica Una persona molt innocent es creuria que això és un conte fantàstic.
    És un tema seriosíssim.

    Gràcies per comentar-me.


    Sergi