Pot caure aquí

Un relat de: Josoc

Pot caure aquí...
Estem acabant el mes d'agost durant el qual he gaudit de vacances, una mica, només una mica, entorpides per una antiga dolència del meu genoll dret, actualment semi solucionada per una pròtesi que no deixa de produir-me certa inseguretat.
En el viatge que vaig fer a Còrcega, vaig caure. Total res, una mínima peladeta al genoll, en aquest cas l'esquerre, i un estrip als pantalons acabats d'estrenar.
Després vaig estar a l'Escala d'Empordà. Un dia vam projectar un anada amb trenet a Sant Martí d'Empúries. A l'estació hi havia un cartell en el que vaig llegir: Aquí pot caure. Home! M'ho havia de prendre com un avís?
Tot corrent, el trenet feia saltets, entre els passatgers hi havia nens petits que no paraven quiets, amb el consegüent sobresalts de les mares que anaven dient:-Nens, que caureu!
A l'hora de tornada el repetit trenet no va complir l'horari previst, hi havia molta gent esperant, i quan finalment en va arribar un, el conductor ens va fer saber que tots no hi cabríem. Així que vam decidir tornar caminant. Ja era fosc i sabíem pels sotracs de l'anada que el camí no devia ser del tot pla. I jo patint: -ai que tornaré a caure!
Quan vam arribar il·lesos a l'estació, vaig tornar a llegir el cartell avisador. Llavors vaig veure que a sota del: Pot caure aquí... hi havia un dècim de la loteria de Nadal!

Comentaris

  • Jajajaja![Ofensiu]
    Unaquimera | 28-02-2011

    Tal com tu dius en la introducció, “No es pot anar insegur pel món”, és una gran veritat... però, sobre tot després de llegir el teu relat, jo afegeixo una altra: “Tampoc es pot viure sense sentit de l’humor”!

    A veure si et fa somriure algun d’aquests “nanos”: Tots per cent

    T’envio una abraçada somrient,
    Unaquimera

  • ja ja ja[Ofensiu]

    m'agrada el teu sentit de l'humor i la teva manera planera d'esplicar. Em fà sentir protagonista dels teus relats.

  • Caure i No caure[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 31-08-2009 | Valoració: 10

    Dolç Relat. Gràcies.
    Descrius molt bé com un fet...CAURE.... depend on cau té un valor o ferida diferent.

  • bon relat[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 30-08-2009

    i bona anècdota!
    qui més qui menys, coneix el camí que ens descrius, tot i que fer-lo a peu, pocs el fem, però algun cop l'hem fet, jo ja fa dies, mesos, anys... bé, que ja ha plogut, ja.
    Com de costum, m'agrada com descrius coses tan a primera vista senzilles i les fas interessants, i com sempre, t'encoratjo a que ens continuïs oferint més històries.


    Una abraçada!

    Ferran

  • Comentari 200![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 30-08-2009

    M'acabo d'adonar que el meu comentari (anterior) t'arrodoneix la xifra a dos-cents. Un número rodó i preciós. Ai, ai, que encara tindré sort i em faré rica, ha ha!
    Moltes felicitats i no deixis mai d'escriure.

    Mercè

  • Si ho arribo a saber...[Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 30-08-2009 | Valoració: 10

    que venies a l'Escala t'ho hagués explicat jo mateixa amb molt de gust. És en aquest encisador poble justament on visc i m'ha fet molta il·lusió veure que has escrit una "aventura" molt xocant que et va succeir aquí, a l'Empordà.
    El cas és que aquests dies , a l'Escala, tothom en va ple del sorteig de la loteria nacional que se celebrarà el dia 12 de setembre a "la Punta" (tocant a mar). És bonic perquè en el dècim que es ven a "l'Anxova Milionària" apareix la imatge d'un dels antics pilons per amarrar les barques de cabotatge construïdes al segle XVII, amb la roca del Cargol, Empúries i el Canigó nevat al fons. No sé pas si vas comprar un dècim per aquesta especial ocasió però t'aviso que es repartiran molts milions d'euros en premis. O sigui que si ens en cau algun aquí ja te'n faré cinc cèntims (d'euro, és clar, ha ha!)
    Rep una forta abraçada i si véns un altre dia a l'Escala m'agradarà molt saludar-te personalment, Josoc.

    Mercè

  • Feia dies...[Ofensiu]
    Joan Gausachs i Marí | 29-08-2009 | Valoració: 10

    Feia dies, potser massa temps que no passava pels teus escrits. Avui ho he fet. L'he vist en els últims publicats. No deixa de sorprendrem el teu estil tan senzill, tan proper que em dona la sensació que t'estic escoltant. Tens una narració planera, que m'arriba...
    No deixis d'escriure i, sobretot no deixis de ser tu mateixa!
    Una abraçada!
    - Joan -

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Josoc

Josoc

129 Relats

525 Comentaris

121437 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Sóc una apassionada de les lletres, m'agrada llegir i escriure. Durant molt de temps he guarsat per mi sola la majoria dels meus escrits. Fins que vaig descobrir els RELATS. M'agrada pensar que són llegits, tal com jo llegeixo els d'altres. M'agradaria molt que els comentéssiu.