Plou

Un relat de: Kina

Avui plou. Surts al carrer i comences a córrer cap a la platja. Necessites pensar en tú, en tot. L'olor a terra mullada és el millor per respirar aire ben fresc, directe als pulmons. Un cop arribes, veus el mar enfurit per la tempesta de la nit i la sorra tranquil·la. No hi ha nens fent castells, ni aquella visió de tota la família amb el parasol, les pales, l'avi empipador, la mare posant crema als fills i ells volent ja anar a jugar.. I tot d'una ho trobes irònic.
La solitud de la platja. Nomès les onades fan companyia a la sorra fent aquella melodía tranquil·litzant. Les onades van i venen, com la vida. Ahir no sabies cap a on havies d'anar, et senties cansada, el món s'havia tornat un forat profund i fosc i els teus somnis havien desaparescut. Però ara, que tens la mateixa por que ahir, la mateixa tristor que demà, t'aconsello que aturis la teva vida, tot el que t'envolta i recordis que ets lliure. Ets lliure per canviar allò que vulguis ara mateix. Ets lliure de marxar i tornar, d'agafar un tren que et porti a un lloc on ningú et conegui i on et puguis asseure a la plaça, agafar la teva guitarra i tocar aquella cançó que tant t'agrada.
El que tens, el que ets, pot durar el temps que tú vulguis que duri.
Allò que vols, allò que facis nomès tú pots decidir-ho.
Canvia la teva sort ja que pots. Pregunta al teu cor si el seu desig és quedar-se amb l'amor, aquell que sempre ha estat al teu costat. Pregunta-ho a teu cor. Qüestiona't si vols ser la sal que fa diferent la mar. Pregunta-ho al teu cor. Aclara't si vols caure a la seva trampa. Pregunta-ho al teu cor.
Escolleix! Viu! Deixa't emportar! Pensa que tot pot tornar a començar!

Comentaris

  • La serenor de les onades[Ofensiu]
    Nubada | 17-08-2007

    És veritat. Acostumem a anar a la platja quan fa sol i bon temps, cosa que està molt bé... però la platja a l'hivern, o al vespre, o un dia de pluja...

    Jo que tinc la sort de viure-hi a prop... hauria de deixar-me endur més sovint per la serenor del soroll de les onades... i escollir viure millor.

    Bon començament a Relats. Espero continuar llegint coses teves.

  • m'ha sorprès...[Ofensiu]
    betixeli | 16-08-2007

    gratament.
    I faig tard a sopar, i els carrers guarnits m'esperen, però dona per fet que rellegiré el teu relat així que pugui, amb més calma, perquè així a primre cop d'ull m'ha fet sentir agradablement bé.

  • Encara que...[Ofensiu]
    AVERROIS | 15-08-2007 | Valoració: 10

    ...en el teu relat hi ha molta veritat, no sempre pots canviar i anar-te'n. Això tan sols ho pots fer quan ets sol/sola, llavors si que pots dirigir la teva vida més o menys cap a on tu voldries. Però no sempre estàs sol/ sola i llavors la teva llibertat és compartida.
    Benvinguda a relats!

    Una abraçada.

  • Encara que...[Ofensiu]
    AVERROIS | 15-08-2007 | Valoració: 10

    ...en el teu relat hi ha molta veritat, no sempre pots canviar i anar-te'n. Això tan sols ho pots fer quan ets sol/sola, llavors si que pots dirigir la teva vida més o menys cap a on tu voldries. Però no sempre estàs sol/ sola i llavors la teva llibertat és compartida.
    Benvinguda a relats!

    Una abraçada.

  • just one breath | 15-08-2007

    M'alegro de que tenguem tantes coses en comú =)! Toques la guitarra?? Quina sort, jo en tenc dues, una clàssica i una acústica, el que passa és que no sé tocar xD és un petit inconvenient.. v_V' hahahaha! i bé, que t'animo a que escriguis i publiquis relats, molts molts relats =).


    com tu dius, energia per viure, m'agrada aquesta frase!

    i m'acomiado!

    petons!

    norita*

  • Uau!![Ofensiu]
    just one breath | 15-08-2007 | Valoració: 10

    Ostres, m'ha agradat moltíssim el teu relat. La descripció de la platja, la ironia de la platja buida, les ones, la sorra, la tristesa i la força final de que tot pot tornar a començar.

    Gràcies pel teu comentari, i continua escrivint!!!

    petons

    norita*

Valoració mitja: 10

l´Autor

Kina

6 Relats

21 Comentaris

6982 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Només una frase: Energia per viure.