Dubtar del dubte mateix...

Un relat de: Kina

Passar del total enfasis, a les evasives..
No sé, no sé, no sé..
Ho saps tot i no saps res. Podria marxar a un lloc llunyà i dir-te: - Anem! anem!
Però no es tan fácil. El món en el que vivim ens lliga a la vida, jo en concret estic lligada a un tú que no existeix. Sempre m'acompanyes, em mostres el teu amor, em fas carícies.. i jo em despedeixo sense parlar.
Pot ser que sigui la última nit.. A l'endemà ho oblido tot al terra brut d'algun bar.. t'oblido.. a tothom i cada lloc que conec.
La meva vida semblava el cel, perquè estaves al meu costat però no veig un futur, no fas res per ajudar-me a visualitzar una vida amb tu.
Tot el que toques, es trenca.
I tot això es pot resumir amb quatre línies acompanyades d'un seguit de copes.. per què malgrat tot, tinc el teu nom tatuat al cor.

Comentaris

  • Genial.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 24-12-2009 | Valoració: 10

    És boníssim.

    Em fa pensar en els amors que portem sempre al cor, malgrat que sabem que ja no continuaran. Trobo que saps reflectir en poques paraules l'encís de qui ja ha conegut la felicitat en l'amor però que, malgrat que sap que no el veurà més, encara el recorda.

    La pobra noia, desangelada per la vida i per la desfortuna...

    Em fa pensar en la cançó de la Chenoa: "Camina con tu amor, camina, no te detengas corazón...".

    Espero trobar més relats teus d'aquesta qualitat en el futur. Una abraçada i molta sort!!

  • Energia per viure![Ofensiu]
    just one breath | 15-07-2009

    Vaig abandonar relats en català fa cosa d'un any i l'altre dia vaig decidir entrar-hi de nou. Ara rellegia relats meus i els comentaris que m'havien deixat, i n'he trobat de teus. A més, em posaves que esperaves noticies meves, i que teniem molt en comú; així que m'he animat a llegir-te un poc.
    Sobre el relat, has plasmat perfectament aquesta confusió, que es sent davant del dubte. Tots passam per moments en els que tenim la vida un poc descol·lacada o ens sentim un poc perduts, i dubtam, dubtam molt. Pero també t'envii un missatge esperançador, i es que tard o d'hora, els dubtes s'aclareixen, i veus el camí per on has d'anar.

    pd: això d'energia per viure, M'ENCANTA!

  • Bastant bo...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 19-12-2008

    Trobo que és un conte agradable i ben fet.

    ¿Qui no té, a temporades, dubtes constants sobre tot? Dubtes en que posaries en dubte fins la pressumpta veritat cartesiana que "si penses, serà que existeixes". Dubtes que sacsegen tot el teu ésser, i les teves creences sobre la realitat...

    Veient fa deu segons com ja t'havia posat un comentari, i intentant no fer trampes (sóc un despistat), he decidit no posar-te nota en aquest comentari. Tot sigui per l'honradesa.

    Salut i força al canut.

  • Un poema molt ben pensat.[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 19-11-2008 | Valoració: 9

    Aquesta indecisió de noia aparentment tímida, em fa pensar en el meu personatge literari Miranda, i en la meva ex-companya Elionora...

    Sí, a vegades, malgrat que apreciem a una persona, no sabem fins quan durarà... i aquesta incertesa no és agradable...

    He dubtat entre un 9 i un 10; al final li he posat un 9, ben merescut. Contenta, Kina?

    Energia per viure, i tant.

    Salutacions!!

  • INSEGURETAT[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 07-10-2008 | Valoració: 8

    i molta por, es el que has reflectit en el teu relat, dubtar d'un dubte ja es dubtar de tot i de tu mateix, estimar i no sentir-se correspos també fa dubtar i moltes vegades de tu mateix també. M'ha agradat el relat curtet i que diu molt.

Valoració mitja: 9

l´Autor

Kina

6 Relats

21 Comentaris

6955 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Només una frase: Energia per viure.