Pistes per saber si una dona que et torna boig vol que te la follis

Un relat de: Tanganika
Saps i no pots (ni possiblement vols, perquè és un gaudi que t'hi cagues) evitar que estàs coladet per ella, per com és, per com està, pel que fa, pel que no fa, per com vesteix, per com no vesteix, per com es pentina, per com no es pentina, per com somriu, per com quasi plora, per com s'entreté (imagines alguna perversitat positiva i et reescalfes que és massa), pels seus ulls, pel color dels seus ulls, pels misteris dels seus ulls, per possibles peces de roba interior que t'erosionen les neurones més salvatges i ansioses, per tot i tant i tant i tot...i alhora vols esbrinar, descobrir, saber ja del cert si ella, més o menys, i més el més que el menys, et correspon. Res més senzill que fixar-te en aquestes actituds/accions/....d'ella i anar clicant que vas per bon, molt bon camí.


1-................. (sí!)
2-................. (també)
3-................. (importantíssim)
4-................. (sobretot)
5-................. (és necessari)
6-................. (evidentíssim)
7-................. (aquest és el colofó que ho corrobora).

Un cop aclarit, cap dubte residual...endavant!

Comentaris

  • Ho tindré en compte[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 26-08-2015 | Valoració: 10

    Caram, caram, tot això haig d'aprendre? Crec que encara sóc un nadó en aquest camp... però t'ho agraeixo. Sempre és un plaer llegir-te. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133016 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).