La soldadeta de plom

Un relat de: Tanganika
Del material del mateix cassó se n'havien pogut fer unes quantes desenes, de soldadets de plom. Un, però, aparegué soldadeta. Anava amb una faldilleta de col·legiala, curta, curta, ensenyant calcetes ben arrapadetes al final de cuixes llargues, llargues. Els soldats van deixar d'estar quiets marcant armes perquè n'hi havia una altra a la qual li urgia la utilització. La soldadeta els trobà de maneres molt primaris i demanà al vent que d'una bufada potent els fes caure per la finestra, a l'ampit de la qual havien estat tots perillosament col·locats per l'infant a qui havien estat obsequiats. La soldadeta, tot seguit, es girà vers el ninot que sortia d'una caixa màgica mercès a un ressort, sent el cos la molla i el cap el d'un clown pícar. La molla aquella... imaginar-s'hi un massatge refregós la deixà molla. Així que, amb aplom, saltà delerosa de la finestra vers el pallasso mentre al carrer, la vorera ben xopa, que ja plovia, acollia els soldadets fins que l'aigua baixés a cor què vols i serien situats en vaixells de paper de revistes pornogràfiques que unes criatures innocents tenien massa vistes i a les que trobarien, ingènuament, aquell altre ús.

Comentaris

  • Has destapat el misteri de la molla[Ofensiu]
    kefas | 10-09-2021


    Ara que sabem que darrera de tota erecció hi ha una molla, només falta per desvetllar el misteri de la navegació dels soldadets de plom en barques de paper sicalíptic. Floten les barques perquè el paper és setinat? I quina mena de material es fa servir per enllustrar-lo? Les faldilles de la soldadeta ajuden a obtenir-lo?

  • Molt bé[Ofensiu]
    Magdala | 08-09-2021 | Valoració: 10

    Molt bé la soldadeta, que vestida com li ve de gust, fa bufada als soldadets, i va amb llibertat amb qui vol. Bona versió, felicitats pel relat, visual i lligat amb armonia

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133035 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).