In fragància

Un relat de: Tanganika
Vaig obrir la porta de la cambra de ma mare. Era al catre, espaterrada, remenant-se el cony. No es va adonar de mi, abstreta. L'estança exhalava aroma de formatge únic i propi. Vaig somriure i marxar com un llamp cap a la meva.

Me la vaig cascar.

Més tard, la mare se'n va anar a la feina; jo, a estudiar amb uns companys. Abans vaig rentar el plats amb un cul de sabó que quedava. L'ampolla feia música fiu-fiu en prémer-la per exhaurir-ne el contingut alhora que regalava bombolletes alegres i efímeres.

A la nit, abans d'adormir-me, em va inundar un record massa prematur com per ser record: l'olor del calostre i la llet de la mare.

Profundament commogut, l'endemà al matí la vaig abraçar i ella somrigué més enllà de la boca desdentada i les cicatrius que qui em va fecundar li havien ocasionat.

Comentaris

  • un tema tabú?[Ofensiu]
    Atlantis | 22-07-2021

    Per què, malgrat tot, el sexe, el desig és encara un tema tabú?

    Molt ben escrit. És un text valent, per la proximitat de descobrir el desig de la mare i per mostrar el desig de la gent gran.

    Algú em va dir:" l'erotisme dura fins la mort.".No sé si es una frase d'algú conegut o bé
    inèdita. El què és segur és que és certa.

l´Autor

Foto de perfil de Tanganika

Tanganika

216 Relats

219 Comentaris

133045 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
Al terrat de la meva infantesa amb el llibre de la meva mig maduresa: 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats' (Nova Casa Editorial, abril 2015).