Orgàsmic

Un relat de: ales de foc

El sentir-te dins meu, recorrent cada racó del meu èsser. Acariciant-me per arreu. Llavis, llengua, fins arribar a sentir l'escalfred que em recorre la columna, de baix a dalt, i de dalt a baix. La meva pell s'esborrona, tanco els ulls durant uns segons per assaborir millor el nostre moment. Les meves mucoses irrigades de tu, absorbeixen cada gota teva que es desprèn del sobreesforç. Tants minuts desitjant-te per assaborir-te desprès. Ets meu. Els meus llavis busquen els teus, entreobro i busco el teu líquid. Sembla que no s'acabi mai, vull més. La teva essència, la teva olor. El teu sabor tan anhelat. Les meves mans et busquen i et troben, et dono calor amb el meu cos. Estigues tranquil, en uns segons ens fondrem i per efecte osmòtic jo seré tu i tu seràs jo. Et contagiaré la meva calor, el meu foc interior que contrasta amb el teu cos un pel gèlid. T'he estat esperant. I ara tot contacte entre tu i jo és l'eternitat. No sé si tu sents el mateix. Si m'has estat desitjant tota l'estona que he estat fora. Se m'ha fet etern, no veia el moment de veure'ns i de fusionar-nos. Com més pensava en tu, pitjor. Em desconcentrava totalment. Sentia el batec del meu cor com un rellotge de paret, que ressonava dins el meu cap: tic-tac, bum-bum, i tenia la sensació que la gent em mirava pel parc i que sabien el que sentia, el que anhelava. A tu. Sí, segur que ho duia escrit a la cara, que et desitjava per apagar el meu foc.
I quan he arribat a casa i he recordat que t'havia deixat feia dues hores a la nevera, he sapigut que ja estaries a punt, i que saciaries el meu desig.
Refresc, tinc set de tu.

Comentaris

  • refrescant[Ofensiu]

    m'agraden els relats amb final contradictori o xocant o com es digui.

    M'ho esperava, però no he encertat el final fins llegir-lo. Molt original.

  • what do you expect?[Ofensiu]
    sigbar | 22-01-2011 | Valoració: 10

    El plaer pot prendre moltes formes però sempre es pot utilitzar el mateix llenguatge, molt ben consturït i he de dir que m'has ben enredat fins al final. felicitats!!!! per cert l'osmosis es la diferència de salinitat entre dos medis líquids oi??

  • Què vol dir "osmòtic"??[Ofensiu]
    almenarenca | 04-12-2010 | Valoració: 10

    Et felicito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quan tens molta, molta set i molta, molta calor... beure un refresc pot arribar a ser tot un plaer!!!

  • intens clímax[Ofensiu]
    nadàlia | 04-12-2010 | Valoració: 10

    No crec que el refresc doni per tanta passió i desig de fondre's l'un amb l'altre. Però el final és molt bo perquè desvia la tensió amorosa, intensament narrada, i el refresc, quines ganes de beure, avui en dia que bevem sense set! Un cant a les necessitats fisiològiques dels mamífers. La set que evoca gairebé un orgasme
    quan entreveus quan arribes d'una vegada a obrir la nevera: ell és allí. Intens i un bon spot pel refresc...

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de ales de foc

ales de foc

109 Relats

334 Comentaris

69902 Lectures

Valoració de l'autor: 9.94

Biografia:
nascuda un mes de maig de fa uns quants anys.. Mare de dos preciositats i metgessa de professió.Tinc neguit per tot el que m'envolta, i em falten hores al dia per disfrutar de tot el que m'agrada: la música, el ciclisme, la fotografia, els animals, la cuina, escriure i escoltar. S'ha de viure tant i amb tanta intensitat la vida!! Balla, canta, pedala, riu, ESCRIU i sobretot viu!!!