Només por?

Un relat de: Sergi_c_c

Arribàrem al portal de l'entrada de la casa, una casa que amb la seva entrada immensa i la seva presència senyorial m'infongué una sensació de por i de respecte. La façana revestida de pedra era altíssima i només destacaven en ella dos grans finestrals de roure enormes, que donaven una expressió de majestuositat a la fredor característica de la pedra. Com si de dos ulls es tractassin em sentia observat; tal vegada la boira espessa dins la fosca nit i les udolades que sentia per tot arreu ajudaven a produir-me tal sensació. A ambdós costats de la porta, a la qual els anys no havien passat en va, i sobre unes mènsules del més pur estil gòtic hi havia dues torxes enceses. La flamarada vacil.lant i dèbil dibuixava les ombres més diverses, si una era tètrica l'altra encara ho era més.

Aquell casal de proporcions dantesques era l'herència que el meu germà i jo havíem rebut de part d'una tia nostra. T'assegur que la casa no desentonava per res amb la seva personalitat, tan freda i buida com aquell antre. En un principi la visita a la casa només era una mera inspecció del terreny, però la difícil situació de l'emplaçament va fer que ens féssim un embolic durant l'anada i retrassàssim la nostra arribada. Ja era molt tard i teníem la nit a sobre. El camí sinuós i sense llum dificultava molt la nostra tornada, així que a la força vam haver de passar la nit dins la casa.

Quan vam entrar a l'interior poguérem comprovar que la brutícia i la pols imperaven per damunt de totes les coses. Les rates s'havien apropiat de la casa i s'havien fet reines indiscutibles de tota la superfície habitable. Dir que estàvem espantats i escandalitzats era poc, l'únic renou que sentíem llevat de les rates i els udols de l'exerior era el del tremolor de les nostres dents.

Comentaris

  • Ah! Per cert![Ofensiu]
    Ligeia | 15-10-2006

    Benvingut a RC! Espero que t'hi trobis tan bé com m'hi trobo jo.

  • Hi haurà una segona part?[Ofensiu]
    Ligeia | 15-10-2006

    Això espero, perque tot i que el relat està borça bé, li manca un desenllaç que li faci justícia.
    Molt bo el primer paràgraf, amb la descripció de l'escenari clàssic de terror.

    Fins la segona part!

l´Autor

Sergi_c_c

5 Relats

3 Comentaris

3750 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00