No vull ser.

Un relat de: Bonhomia
Plou terra dins els meus ulls sufocats de resistir malmesos en un món interior cruel com merda fosca. No em tolero a mi mateix. Sóc una branca necròfaga, sense instint, mort en l'exili dels dies interminables de la tenebra que em colpeix com mil fuets al meu membre viril. No sé per a què cony estic autoritzat a viure, collons.

Comentaris

  • Anormals?[Ofensiu]

    Aparento 10 anys menys, ara fa un any vaig comença una feina dins la mateixa empresa que guanyo molt més, he cobrat una herència amb la qual he pagat el deures i encara me n'ha sobrat un raconet, m'he mudat al pis guanyant unes terrasses fantàstiques, tinc salut!, modestia a part mai m'han dit lleig!, soc una persona que es fa amb gran facilitat amb tothom tot i que mai he tingut parella, no tinc amics per sortir....etc. I tot i amb això et diré que sóc una ànima solitària, no hi un que s'assembli a mi tot i ésser bessó. I Adesiara em pregunto què faig aquí?, He vingut per a quedar com a llavor de patates que ja comencen a grillar-se? Per això llegint el teu relat em sento solidari i identificat...Sort tenim de que som auto-ficients amb nosaltres
    mateixos...Ara com ara allò que em que dóna sentit a la meva vida és aquest espai de Relats en català on público els meus poemes de caire homoeròtic sense rivalitat ni competència... Som anormals?

  • De vegades...[Ofensiu]
    Canela fina | 22-05-2021

    Jo també em sento així...
    Però sempre acaba arribant un somriure que duu a un altre somriure.
    Talment, ben trenades tan àrdues paraules.
    Abraçada :)

  • Ets sent fóra de tu[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 21-04-2021 | Valoració: 10

    El teu món interior està sofrint. Trobe aquest relat que és dins de tu amb una força interior que no et deixa viure.
    No sé exactament si ho he completat bé, el teu món interior.
    Saluts

  • Cop de puny [Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 09-04-2021 | Valoració: 10

    Un cop de puny al fetge, una vena oberta, un cervell ple d’espigues i ortigues. Un deixar-se anar, que cal fer de tant en tant, clar que sí! Una forta abraçada, Sergi.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515933 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.