Ni t'ho imagines

Un relat de: sireneta

Ahir em vas veure, ho sé. Tinc més ulls que els de la cara. Tinc ulls invisibles al clatell. I allà estaves. I sé que em vas veure. Vaig sentir la teva mirada, d'esquena. Però no em vas dir res, em miraves des de la distància. Ja no t'atreveixes a mirar-me com abans, ara només ho fas d'esquena. No entenc per què et faig tanta por.
He après a fingir que t'he oblidat, però és mentida, és tot una farsa. I tu, un dia m'oblidaràs de veritat, i aleshores em faràs mal. I no et podré culpar, perquè en realitat no m'hauràs fet res.
Hi ha dies en que ni tan sols em mires. D'això també me n'adono. Perquè jo sí que et miro cada dia. Hi ha dies que veig com la mires a ella, i a l'altra i a l'altra. Però a elles les mires a la cara. No t'amagues. Elles no et fan por. Per què?
Quan jo et miro, et miro a la cara, encara que no et digui res. Et miro, però tu no em veus. Només quan estic d'esquena, i quan crec que ja m'has oblidat perquè fa dos dies que no em mires, aleshores, i només aleshores, noto la teva presència de nou. I noto els teus ulls. I sento un petit alleujament al pit.
És això el que em desconcerta últimament... per què em mires només alguns dies? Per què no em mires els altres? No ho sé, ni crec que ho arribi a saber mai, perquè en el fons no sé res. No sé el que penses de mi, no ho sé. I tu tampoc no saps res, ni t'ho imagines.

Comentaris

  • merci[Ofensiu]
    sireneta | 10-11-2006

    Moltes gràcies Arbequina!!
    Aquest relat té mil interpretacions, com ara la teva... Malgrat això, haig de dir que la vaig escriure pensant en un fet real, però que prefereixo reservar-me...

  • Genial![Ofensiu]
    Arbequina | 10-11-2006 | Valoració: 10

    Ben bé no sé com fer-te el comentari... començaré dient-te que m'ha encantat.
    Te un tracatament de lo ambigu molt atractiu; dóna peu a tantes interpretacions... Per altra banda desprén una intel·ligència subtil, un coneixement reflexiu.
    No sé, l'he trobat francament bo.
    La meva pròpia interpretació?: La que escriu te un noi penjat d'ella i, com ella se n'adona, el noi encara no ho sap.
    En fi, també m'ha atret molt com descrius el joc de mirades... vaja, un molt bon relat (al meu parer).
    Vaig a per més.

    Una abraçada.

    Arbequina.

l´Autor

Foto de perfil de sireneta

sireneta

7 Relats

30 Comentaris

8399 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer la primavera del 1985, a la Clínica del Pilar, a Barcelona.

Sóc una persona bastant normal... optimista, impulsiva, neuròtica, apassionada, patidora, "fiestera", imaginativa, alegre, independent, pel·liculera, impacient, contradictòria, egoista, poruga i despistada.

Tot ho començo i res no ho acabo. Algun cop he volgut escriure un llibre, però mai he passat del primer capítol.

Quan era petita vaig guanyar algun concurs a l'escola, per escriure un conte per Sant Jordi. El que no sap ningú és que aquells contes eren adaptacions meves d'històries que el meu pare s'inventava per tenir-nos entretingudes a mi i a la meva germana. Aleshores jo tenia uns 8 o 9 anys.

Una de les meves grans passions és escoltar els accents amb que parla la gent i intentar endevinar d'on són... sovint m'equivoco, però he guanyat alguna aposta!!