Mirant-me les mans que ara escriuen

Un relat de: Aquiiara

Com sorra entre les mans les entranyes desfetes i una impotent mirada cau i els ànims toquen terra. S’escapoleix la serenor pels amplis camins d’esquizofrènia i et descobreixen cansat i sol fulles blanques que t’abracen.

Bogeries reescrites que filtren cada gota que ha vingut a netejar la barriada i que destil•len, sense sort, el batec d’un cor ofegat en la misèria. Perquè avui, de nou, s’escolten les ventades que remouen el devenir d’un cos erosionat per la malaltissa recerca del seu sentit de l’existència.

Però quan la tristesa inunda cada racó imaginable i s’ocupa de xopar cada espai d’esperança, el brillar d’uns ulls, ara clucs, es perd a cada passa. I l’existència, per sí sola, no és raó ni motiu per viure.

I en el camí que ara s’enfanga isoladament intentes retrobar-te però qui mou la mà i la ploma no és un altre, doncs és el pallasso, despintat i de mala cara, el teu obscur passatger covard, el dubtós rialler, l’infeliç pertorbat. Doncs no existeix més fantasma que les teves pròpies ombres de distorsionada realitat.

Mira’t les mans i calla, o de nou fallaràs.

Comentaris

  • Ona de mar de fons[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 07-07-2012 | Valoració: 10

    Un gran poema, saps? Contundent, profund, reflexiu, ben escrit i amb regust. Com una ona llarga, d'aquestes d'un dia de mar de fons. Un plaer llegir-te i saludar-te. Una forta abraçada i fins la propera!

    Aleix

  • força és el que desprèn...[Ofensiu]
    joandemataro | 04-07-2012 | Valoració: 10

    el teu poema, tot i que parla dels grans dubtes i pors que tots tenim, a part d'estar molt ben escrit Aquiiara

    jo només li canviaria el final... vull dir... no callis !

    una abraçada
    joan

l´Autor

Aquiiara

25 Relats

42 Comentaris

21780 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Sóc nascut el 1990 encara que no va ser fins entrats al nou mil·lèni que vaig conéixer el plaer de l'escriptura. Des de llavors em sento més lliure. Un plaer escriure i llegir-vos, el relats i els comentaris que m'ajuden a millorar i a valorar-me els escrits!
Una abraçada