Paraules carregades

Un relat de: Aquiiara
Una paraula et va caure i va quedar a romandre gravitant sobre el meu vespre de neurosi. No recordo res anterior a la mentida que feu sortir del cove l’èxtasi d’un record de mil matins. Se’t va escapar un quasi - t’estimo, recordo, un detall – explosió armat que tant sols necessitava que passessin les hores. A mi, que necessito que m’arrambis amb un mínim de certesa, em vas començar el compta enrere a rebentar la meva innocència amb un mot – llumí que va encendre la metxa sense previ avís. Suficientment eficient per desmembrar totes les estrelles del firmament i fer de mi un desert – infern de pensaments difícils. Fer de mi un home –pregunta que s’arranca els significats de les paraules per desfer-se de les il•lusions que a contrallum es descobreixen falses. Vas empentar al pou el meu món inventat de sensacions oblidades malversant lletres que descansaven sota les ruïnes d’un imperi i ara visc de tu morint-me de fam voltejant les mirades per esquivar la metralla d’un mot carregat de plom - caprici.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    Aquiiara | 09-02-2013

    Moltes gràcies pel comentari, sempre els valoro per seguir amb les lletres. Ens anem llegint, gaudeixo molt les teves línies!
    Una abraçada!

  • Aquiiara, m’agrada[Ofensiu]
    Entremons | 08-02-2013

    molt com escrius. M’agrada la manera que tens de deixar claríssimes realitats a través del clarobscur, en un mar de vivències en les quals m’hi identifico.Tens una mena de presició que intueixo bé i possiblement ens han mogut motors semblants en un moment donat per posar-nos en paraules...
    Moltíssimes gràcies pel teu comentari, m’ha fet descobrir-te!  Endavant!

    Una abraçada i ens anem llegint!

    E.

l´Autor

Aquiiara

25 Relats

42 Comentaris

21612 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
Sóc nascut el 1990 encara que no va ser fins entrats al nou mil·lèni que vaig conéixer el plaer de l'escriptura. Des de llavors em sento més lliure. Un plaer escriure i llegir-vos, el relats i els comentaris que m'ajuden a millorar i a valorar-me els escrits!
Una abraçada