¿m'ho demostres?

Un relat de: Athenea

Desde sempre he tingut aquet punt pesimista que m'ha acompanyat desde que vaig entrar a l'adolescéncia.Potser escarmentada d'anteriors amistats a qui havies aprés a confiar,a parlar de tu i tan acabat traicionant.Els primers amors als qui els hi vas donar els teus petons,les teves abraçades...quan ya no volen saber res de tu,quan ja no els tens al teu costat penses...Ie!prou...para't a pensar nena...Has significat alguna vegada una mica per ells? tan sapigut valorar com a persona o només tan utilitzat? en el fons aquestes persones tan fet adonar de que la confiança es molt important,costa molt de donar-la i molt poc a perdre-la...no tothom mereix els teus petons,les teves abraçades...T'han pugut traicionar una vegada,dos..però aprens que durant el teu camí no tot son traicions.Passes un mal moment,penses que no tens ningú i tens el recolsament d'una persona nova.No confies gaire però va passant el temps i t'anadones que el tens al costat que intenta ajudarte i ho has sapigut apreciar.La vas coneguent i no es com els demés...a ell l'importes.Aquestes amistats son les que te duraran sempre,les que no te traicionaran.Faries tu lo mateix per ell? ho donaries tot? saps que si,que fas els posibles per retendre'l al teu costat,uns te parlen malament,els altres te volen fer emprenyar...que fas?segueixes el teu cor,ell a estat al teu costat,t'ha aixugat les llagrimes,els altres només han sapigut criticar el que fas,amb qui vas...no tot ha de ser aixi,les coses s'han de veure per un mateix,tu has de ser qui decideixi amb qui has d'estar i no pensis amb què dirán...potser un d'ells es el que et va traicionar.
Saps què? que has d'aprofitar aquet temps,estar amb aquesta persona que tant t'estimes.Demostrali que estas al seu costat,que a cualsevol hora pot comptar amb tu...demostrali que mai t'el deixarás perdre.Potser ara mateix es lo més important de la teva vida.El demá no ens esta permés saber-ho,l'avui si.No deixis que unes paraules mal-lligades borrin aquesta confiança que s'ha guanyat dia a dia,cada cop que a donat la cara per tu,les vegades que t'ha demostrat que l'importes...Digali que es algu molt important per tu,digali avui,demà...digali sempre!

Comentaris

  • iepala![Ofensiu]
    RêD WiTCh | 28-02-2005 | Valoració: 9

    molt bo el relat! semblen els meus pensaments també... jejeje, m'has recordat a mi... no ho sé. Trobo que tens tota la raó, et poden traicionar una vegada, dues, però no sempre... i mira que ho he pensat això de vegades! però bé, només dir-te que segueixis escribint, que està molt currat tot això! a viure la vida amb optimisme i... pensa que la vida dura quatre dies i la meitat els passes dormint! o sigui que mou-te ja! jejeje (deixe-m'ho) resumint: molts petons i segueix escribint!

  • Benvinguda![Ofensiu]
    Ilargi betea | 12-09-2004 | Valoració: 8

    Tens tota la raó, els amics s'han de cuidar i s'ha de saber tornar a confiar en la gent encara t'hagin enganyat més d'una vegada.
    Un relat que en poques línies diu molt.

    Una abraçada i molta màgia!

l´Autor

Foto de perfil de Athenea

Athenea

6 Relats

14 Comentaris

11869 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00