No vulguis tornar...

Un relat de: Athenea

Per què me fas aixó? Perqué ara? no intentis trobar el mateix lloc que tenies abans al meu cor,ja l'has perdut...
No intentis convencem perqué ja te conec prou bé,ja no ets el mateix. Intentu convencem ami mateixa de que ja no ets el noi que vaig coneixer aquell dia,que me va ensenyar tantes coses,que me va fer riure tant.
No ho intentis,ya no puc creure més amb tu,m'has demostrat que les paraules se les emporta el vent,que no tenen significat...que no valen res.

T'has de pendre les coses d'altre manera i viure més,així no anirás en lloc. Pagu les consequencies de passar dies sensers sense saber on ets,que será de tu, si encara t'enrecordes de mi de tant en tant...No demanu saber de tu a cada instant,ni que me tinguis abandonada,no demanu veure't cada dia,pero em conformo amb saber que encara t'importo.

Ara que ho tinc asimilat,que ja casi no formes part de mi, no vulguis tornar,no em vulguis fer mal .Potser per tu les paraules no valen res o te són igual,pero els fets fan mal...els teus fets fan mal.

Deixa les coses com estan i no vulguis tornar enrere,ara hi ha un cami que separa la teva vida de la meva,tot i que mai apendrem a oblidar,segueix el teu camí,aquet no coincideix amb mi.

Aprén a oblidar aquells moments que passavem junts,oblida qui soc,pensa que ya no i soc...que jo et portaré tatuat al cor,el teu cos estará escrit a les meves mans i el teu somriure a l'anima.
No vulguis tornar i reviure'ho tot,potser sera lo millor per tots dos.

Comentaris

  • una amistat que se'n va...[Ofensiu]
    kispar fidu | 07-05-2006

    potser sense saber-ne ben bé el perquè, veus com es va esfumant en la llunyania... com aquelles mirades confidencials i aquells somriures codificats entre vosaltres es fan refredant i es tornen indiferents...

    M'he sentit i em sento així amb una amiga que aquests últims anys havia estat algú molt especial per a mi, però que ara, el temps ens ha anat separant, i el fet de no veure'ns m'ha tret la "necessitat" de veure-la i també les ganes quasi... no podria dir-te un motiu concret de perquè em sento així amb ella, però sé que petites coses han anat creant aquestes distàncies...

    que vagi bé!
    ens veiem per aquí,
    Gemm@

l´Autor

Foto de perfil de Athenea

Athenea

6 Relats

14 Comentaris

11870 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00