Mai t'has despertat i has notat com tens aquella mica de baba que se't cau per la barbeta?

Un relat de: FRAN's

FA CALOR.

Amb la roba pràcticament xopa d'aquell líquid enganxifós i d'olor no massa agradable, en Francesk seguèix escrivint davant de la pantalla de l'ordinador. No es pot parar ni un moment: el treball s'ha d'entregar demà i, en aquets temes, el rellotge no sòl ser massa benevolent.
Ja només li queda fer un parell o tres de pàgines; com que ja deu fer prop de vint hores que no dorm s'autoconcedeix fer un petit descans (per així, segons pensa, podrà després veure-ho tot amb més ordre i acabar-lo amb un toc digne). Així que l'estudiant immodèlic apaga la pantalla de l'ordinador, fa un intent d'eixugar-se el front, xo descobreix que la seva màniga es troba tan suada com el mullat front. Es frega els ulls amb els dits i s'estarrufa comòdament a la cadira, treu del calaix una petita bossa plena de maria i, de l'altre calaix, un paper de liar i comenta amb el preàmbul de l'esperat canutu.

ATMOSFERA TÈRBIA.

Una estona después trobem el colocat col·legial observant atentament quelcom al·lucinat que sembla que voli arreu de l'habitació.
-uuaaaaaaaauuu…. JJAAJJAAAJJJAAJAJAAJAA!!!!! Akesta moska és molt xula… vaja, ara sa posat la jaketa i sen vol anar. No ten vajis sisplauu…vahhh, ket donguin!!!
-Kestarà foten ara en Sinsi…? Nem a trukarlu (el drogat noi busca impacientment l'aparell electrònic fins que s'adona de que el tenia a dins de la buxaca). Sinsi? Olaaaa amiiiik… kom et va la vida? Ke kèstik fent…? Dons un petit deskansillo del treball; escoltaaa: tu saps parkè els tius tenim mugrons si no fem jens de llet? Es ka fa una astona e llejit un konte duna tia; be no sé si era una tia o un gall hindi, ara no u rekordu bé; i su astava preguntant (al final, prò, no a sabut kontestarse). I tu kè texplikas, cabronet? Kastavas dormin?! Prò si la nit Ankara es jova!!!!!! Vinat a kasa i ans akabem la maria kem keda, kè en dius? No volss… Sta bè, jat deixu durmir, karka…bona nit.
UUAAAAAAAAAAAAAAR (per si no s'entén, cosa força posible per no dir probable, això era un badall) em sembla ka daskansaré uns minutets abans dacabar el rotllu - ooooooaaaaaaaaaaaaaaarr - aket…

EL MAL DESPERTAR.

El matí fa que tot el que, durant la nit semblava imposible, es vegi avui un tant més realitzable i, ens neteja de gran part de mals i molesties. Oh, dolç despertar de la natura…
En Francesk obre lleument un ull en una habitació recoberta d'un lleu tuf a aquell fumar no massa legal, s'eixuga amb la mà unes restes de baba mig seca que li anava en direcció al coll. després, a poc a poc, apropa el braç al rellotge de taula que té a sobre de l'escriptori. Un cop dipositat en una distància propera als ulls del noi; aquests s'obren de bat a bat - MERDA!!!! -.


Comentaris

  • Aaaix quines coses![Ofensiu]
    AnNna | 10-10-2004 | Valoració: 8

    fa mal quan t'adorms eeh?! A mi em va millor dormir i estudiar a les 6 del matí... I algun dia m'he quedat dormint sense voler... encara que al final l'examen gairebé sempre ha anat bé! Si es tractés d'un treball, ja ho veig una mica més xungu....
    Però bé! Que m'agrada!!! Que seguiré llegint coses teves!!! I que fumar és dolent!!!!
    AnNna.

  • uei fran'S![Ofensiu]
    Tiamat | 05-10-2004

    1. ja no et faré més comentaris en aquest relat, però és que és l'últim, i quan necessito dir-te alguna cosa, te la dic a tu..
    2. dissabte enviaré un relat que espero que t'agradi molt!
    3. no serà fins dissabte perquè ara estic a l'ordinador de la facultat, i és clar, el conte està al meu ordinador, i no gastaré un cd per gravar-ho, i no tinc un aparallet d'aquells que són com un encenedor per poder-ho passar.. sementiende??

  • Un regal![Ofensiu]
    Tiamat | 03-10-2004

    Aquesta nit jugo a ser una reina maga (tot i que sóc republicana), i m'estic dedicant a regalar els meus relats a alguns autors d'aquesta web, pels motius que siguin, perquè us els trobeu demà al matí quan obriu la pàgina.

    A tu, FRAN's, veí, et regalo qualsevol de les reflexions trascendentals, la que vulguis, en tens tres per triar, i potser, ben aviat, quatre ;)

    Una abraçada!

    Tiamat

  • Estudia![Ofensiu]
    Far de Cavalleria | 26-09-2004

    El canvi de registre fa que la història sigui força plàstica i que t'estigui veient per la finestra.

  • gràcies per la publicitat directe![Ofensiu]
    Tiamat | 24-09-2004

    eis, és clar que m'ho prenc bé, si m'ha encantat, ostres, no saps fins a quin punt fan il·lusió coses com aquesta!

    I ja que m'ho demanes a cada reflexió que escric, suposo que algun dia o altre n'escriure una altra. El que passa és que necessito "reflexions trascendentals", i la següent no sé pas quan se m'acudirà.. I ah! quan l'escrigui, te la dedico!

    Per cert, no ho facis mai això de dir que dormiràs una mica abans d'acabar el treball! ni tampoc que te'n vas a dormir aviat per aixecar-te l'endemà a les cinc per estudiar. Mai! Fes-me cas, sé de què parlo.

    Vinga, una abraçada, veí!

    Tiamat

  • drets d'autor[Ofensiu]
    FRAN's | 23-09-2004

    pels ki llegiu sovint els relats de Tiamat, haureu vist (si és que es pot dir així) l'homentage que si ha fet. no li he demanat cap permís, espero que s'ho prengui bé.
    pels que no sapigueu de que dimonis estic parlant, ho sabreu si llegiu el relat "Per què els homes tenen mugrons? (de la sèrie: reflexions trascendentalsd'un gall dindi)"

    ja posats, per si la Tiamat ho llegeix -vinga, anima't i segueix amb la sèrie, k és divertidissima-

    FRAN's

l´Autor

Foto de perfil de FRAN's

FRAN's

50 Relats

98 Comentaris

65039 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
frase preferida: "no diguis mai: d'aquesta aigua no en beuré, aquests genitals no lleparé i aquest capellà no és el meu pare" (Quim Vila)
pel·lícula preferida:la fortuna de viure (Les enfants du marais)

la vida és una merda i precisament per això ens ho hem de passar bé