avui mhe desperat amorós

Un relat de: FRAN's

Avui m'he despertat amorós. Ja de bon matí he notat al meu ventre una necessitat d'amor gens comuna en unes hores com les que eren (les set i cinc minuts del matí). A la dutxa passava el sabó al voltant del meu cos amb una sensualitat desconeguda fins aleshores, tanta morbositat debia desprendre que l'Aneguet de goma no s'ha estat de llançar-me un lasciu xiulet alhora que amagava el cap sota l'ala tot enrojolat (de fet, tenia un to més aviat taronjós per une raons tan obvies que no m'entretindré a explicar).
Ja vestit i esmorzat he sortit de casa; sense abans no oblidar-me de dir-li un afectuós adéu al puntual i quasi omnipresnet Home del temps (tot i preferir la dona, la Mònica Perez, ja m'he comformat amb el succedani). Al carrer, en direcció a la parada del bus escolar no me n'he estat de deixar anar una formidable caiguda d'ulls a l'esprimatxat, geperut però radiant Fanal, del qual he pogut interpretar que me la tornava fent-me l'ullet (altres diran que era la bombeta que està fluixa i intermiteja: bajanades...).
Per fi al bus m'he trobat amb La Noia, segur que esperant ansiosa, o potser no, la meva arribada. Observant embadalit aquells efusius ullets que obserbaven un infinit inconcret he sentit un brunzit inesperat i, després d'assegurar-me que no duia el mòbil, he descobert que era el meu cor; lluitant aferrisadament per alliberar-se de l'encostellada gàbia. Ella, però semblava no sentir aquells batecs ensordidors i seguia allà, aprop meu i tant lluny alhora. He estat temptat de deixar-me anar, de declarar-m'hi emmig de la multitud i, si la respostqa m'era favorable llençar-me als seus braços i fer l'intent (sempre amb gometa) de robar-li un parell o tres de cridaners orgasmes.
Finalment el bus s'ha aturat davant de la petita escola i ella baixava, jo l'he seguit, i el meu somni amorós ha restat oblidat al seient del bus, junt al xiclet enganxat del seient de l'erquerra.

Demà, potser, el somni encara hi serà, si ningú se l'ha apropiat.

Comentaris

  • Si ningú..[Ofensiu]
    Seny i Rauxa | 14-10-2008 | Valoració: 9

    se l'ha apropiat!

    Per sort o per desgràcia aquests sentiments no marxen d'un dia per l'altre.
    Si algú s'apropiés d'ells hauria de dur a terme un pla molt currat!


    Un petonet!!

    SiR

l´Autor

Foto de perfil de FRAN's

FRAN's

50 Relats

98 Comentaris

64786 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
frase preferida: "no diguis mai: d'aquesta aigua no en beuré, aquests genitals no lleparé i aquest capellà no és el meu pare" (Quim Vila)
pel·lícula preferida:la fortuna de viure (Les enfants du marais)

la vida és una merda i precisament per això ens ho hem de passar bé