La poesia (Cal·ligrama)

Un relat de: joandemataro


?
cim
el meu
Potser és la poesia
i tens a tocar el firmament.
i amb el pes alliberat fins i tot passes les boires
i et desencola del terra i se'n riu de les rutines i les tradicions
i s'activen pensaments que renoven prioritats i varien les visions
treuen el cap
i et fa veure nous paratges i els polsegosos sentits com cargols
fa pujar nous graons
La poesía és una senda que et pot portar per bells prats i el vers

Comentaris

  • El cim és dintre nostre[Ofensiu]
    joanalvol | 07-09-2010 | Valoració: 10

    La poesia és la sensibilitat de cadascú en expressar amb paraules allò que pensem i sentim.
    Si vols fer el cim, pensa només en com fer-ho i ho faràs. La poesia és un mitjà, no una fi.
    Una abraçada
    Joanalvol

  • Proposta original[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 06-09-2010 | Valoració: 10

    No m'ha costat llegir de dalt a baix, d'acord amb la teva proposta.
    Per mi la poesia transmet una força diferent a qualsevol escrit.