La Mort de la Princesa

Un relat de: Terra Astrayph
Mmm... no tinc ni la més remota idea de quan va passar tot això i, a dia d'avui, la història aquesta està entremig de la llegenda i la realitat. He comptat tanta gent que assegura que els seus avis ho van veure com tanta que diu que no hi ha proves que afermin els fets. Ara bé, que consti que jo sóc La Persona que Explica la Història de la Mort de la Princesa.

Era hivern i la ciutat estava nevada a clapes, ja que el vapor que fugia de les vàlvules de pressió i l'escalfor radiant de la maquinària desfeia la neu i feia bassals per tot arreu. Aleshores la ciutat tenia la Plaça Central amb el primer prototip de font a vapor i, acabats de construir amb les llambordes noves, els vuit Carrers del Caos que tancaven els barris entre radi i radi, perquè la ciutat era com una roda, única, no les dotze rodants, connectades i sobreposades d'ara.
Val, doncs al Pont On Van Trobar Morta la Princesa és on la Persona Que Va Trobar Morta la Princesa va trobar el cadàver de la Princesa. Cap dels dos tenien aquests noms llavors, és clar, i els noms que tenien doncs jo què sé, ningú no ho sap.
El pont que us dic és al Carrer del Caos Sud, paral·lel a cinquanta passes de la Plaça Central, sobre el Canal Que Duu l'Aigua a la Fàbrica de Pistons. És estret, de pedra sense morter, amb baranes de ferro amb unes formes intricades i estranyes. Sota la tercera farola jeia el cos sense vida de La Princesa, estirat tan llarg com era ella, perquè deien que era molt alta. Hi havia neu tacada de sang, bassals de sang, bassals amb una barreja de sang i neu. Poca sang però ben repartida. Li faltava un peu i no hi havia cap petjada que indiqués que aquest hagués fugit per compte propi. No, ja que parlaríem del Peu Que Va Assassinar la Princesa i això no existeix. La falda vermella de La Princesa estava una mica estripada i deixava les cames al descobert. Ben lligat al cinturó encara hi havia el carcaix amb les Fletxes Incendiàries de La Princesa. No se sap quin mecanisme ni els productes que utilitzava per encendre les fletxes, que pel que es veu les encenia a voluntat o prement algun botó secret. L'Arc d'Engranatges de la Princesa era sota el seu braç. Tan l'arc com les fletxes eren prodigis mecànics. A part d'enginyera, La Princesa era caçadora i també sortia a aniquilar hordes de monstres que vaguen pels Camps de la Por, molt més enllà dels límits de la ciutat. Tenia els ulls tancats i l'expressió de la cara era de pau. Diuen que era molt bonica, però que abans que bonica era dolça, polida i educada. El cabell vermell s'escampava darrere seu pel terra com un ventall obert. I tot i ser morta, semblava protegida contra la màcula de la intempèrie. La Persona Que Va Trobar Morta La Princesa diu que quan la va trobar, falcons i coloms rondaven pel voltant del cadàver com quan esperen que algú els alimenti, i que de fons, fora del pont, veia Les Persones Que Eren al Fons. Un soldat, un parell de velles i alguns marrecs. Va donar la alarma i en pocs moments uns xiulets com de teteres gegants anunciaven que passava alguna cosa greu a la ciutat i infinites persones van col·lapsar el pas al pont, de manera que els Guàrdies i el Jutge Que Van Aixecar el Cadàver de La Princesa van fer ús de la Violència de Presumir de Poder per arribar on era el cos sense vida i treure'l d'allà. Algunes persones havien fet fotos de l'escena.
Tothom es va posar molt trist.
La ciutat va plorar, i per això vivim a La Ciutat Que Va Plorar.
Després de plorar es veu que una persona va decidir investigar la mort de La Princesa, i així va guanyar-se el nom de La Persona que va Investigar La Mort de La Princesa I.

Deixeu-me demanar una pinta de La Millor Cervesa En Relació Qualitat Preu i segueixo, que va per llarg.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer